S-a aflat ora la care a murit de fapt Răzvan Ciobanu în accidentul cumplit de la Constanţa

razvan-ciobanu-inmormantare2.jpg

Răzvan Ciobanu a fost înmormântat joi
Foto: Arhivă personală

Anchetatorii continuă cercetările în cazul morţii fulgerătoare a lui Răzvan Ciobanu, produsă din a doua zi de Paşte. Designerul a fost găsit de localnici abia dimineaţă, în jurul orei 07.00, lângă maşina pe care o conducea, un Range Rover negru. În fapt, creatorul de modă, după ce a rătăcit pe străzi, şi a intrat confuz într-un restaurant din Constanţa s-a urcat la volan şi s-ar fi lovit de mai mulţi copaci, decesul survenind în jurul orei 04.30. Expertiza preliminară a maşinii conduse de Răzvan Ciobanu arată că airbag-urile s-au deschis la 126 de kilometri pe oră, aceasta fiind viteza cu care bolidul rula în momentul impactului.

Multe întrebări au rămas fără răspuns după moartea lui Răzvan Ciobanu şi la fel de multe ipoteze au fost luate în calcul, inclusiv varianta asasinatului. Designerul a murit la vârsta de 43 de ani într-un tragic accident care s-a produs între Săcele şi Năvodari, după ce vedeta ar fi pierdut controlul volanului şi s-a izbit de mai mulţi copaci. Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranţă, aceasta fiind prinsă în spatele scaunului. De altfel, din cauza impactului, creatorul de modă a fost proiectat în afara autoturismului. Designerul a murit pe loc.

Răzvan Ciobanu a zăcut pe câmp câteva ore până a fost descoperit de localnici

A fost găsit când afară s-a luminat şi tot atunci au fost chemaţi în ajutor medicii de la Ambulanţă, care din păcate nu au mai putut face nimic. Creatorul de modă era mort de câteva ore bune. În urma autopsiei, legiştii au stabilit că moartea designerul s-ar fi produs în jurul orei 04.35.  

Surse judiciare au declarat că proprietarul maşinii conduse de Răzvan Ciobanu a fost şi el audiat după tragicul eveniment. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că designerul a condus maşina pe autostradă, din Bucureşti până în Mamaia, unde au ajuns în noaptea de Înviere, respectiv sâmbătă spre duminică. Acesta a motivat că i-a dat cheile lui Răzvan Ciobanu să îi conducă maşina pentru că ştia că designerul nu consumă alcool.

Cei doi au mers la festivalul de muzică electronică Sunwaves, unde au stat câteva ore, după miezul nopţii, apoi creatorul de modă a plecat cu maşina.

Proprietarul spune că el a plecat să se culce şi că nu ştie ce s-a întâmplat cu Răzvan Ciobanu. El le-a explicat anchetatorilor că designerul nu avea cazare rezervată în Mamaia.

Înainte de accident, Răzvan Ciobanu nu dormise de două nopţi

Când s-a trezit, proprietarul maşinii l-a sunat pe Răzvan Ciobanu să se întâlnească la masă şi să îi restituie cheile. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că Răzvan Ciobanu i-a răspuns la telefon, duminică, şi i-a confirmat că se vor întâlni, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat şi creatorul de modă nu a mai fost de găsit, proprietarul maşinii aflând ce s-a întâmplat, luni dimineaţa, după accident.

Designerul a fost înmormântat joi lângă bunici, în cartierul unde a copilărit, la Cimitirul Progresul. 

 

Citeşte şi:

Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu a leșinat la înmormântarea

Mircea Solcanu, de nerecunoscut la înmormântarea lui Răzvan

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1