Ruby a fost eliminată de la Survivor România: «Este bine pentru echipă că rămâne Elena»

ruby_survivor_romania.jpg

ruby survivor romania
Ruby a fost eliminată de la Survivor România
Foto: Kanal D

A doua eliminare de la "Survivor România" s-a produs în emisiunea de sâmbătă, 1 februarie. După ce Cristina Șișcanu a părăsit reality show-ul cu o săptămână în urmă, și a fost nevoită să-și ia la revedere de la echipa Faimoșilor și să-și facă bagajele pentru a se întoarce în România, iată că și Ruby a fost eliminată de la "Survivor România".

Elena Ionescu a fost nominalizată la eliminare prin votul colegilor săi, Ruby a ajuns în aceeași postură, după ce Cezar Juratoni, câștigătorul imunității băieților, a numit-o, iar Lino Golden a completat trioul nominalizaților, după ce a fost ales de Asiana Peng, câștigătoarea imunității fetelor. Telespectatorii și-au putut susține concurentul preferat timp de 60 de minute, prin vot SMS, iar cel clasat pe ultimul loc în topul celor de acasă, Ruby, a trebuit să părăsească Republica Dominicană.

faimosii_survivor.jpg

faimosii survivor romania
Faimoșii au ajuns pentru a doua oară la rând la ceremonia de eliminare
Foto: Kanal D

 

Ruby, eliminată de la Survivor România

"Cred că publicul meu vrea să mă vadă mai mult cum scot piese decât cum slăbesc aici și cum mă bate vântul. Au fost niște zile dificile pentru noi, mai ales pentru mine, că nu am nicio treabă cu sportul. Este bine pentru echipă că rămâne Elena. O să vă susțin de acasă și o să vă duc dorul de îndată ce am stomacul plin. A fost o experiență pe care nu o să o uit niciodată", a spus Ruby în momentul în care a aflat că a fost eliminata de la Survivor România. 

Lino a mărturisit că nu se aștepta la acest rezultat, iar Elena, văzută de mulți principala favorită la eliminare, a putut răsufla ușurată că mai rămâne o săptămână în competiție.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1