Lino Golden, Faimosul de la Survivor România, despre viața la 100 kg: «Eram pe punctul de a chema ambulanța»

lino-golden-survivor-_romania_1.jpg

lino golden
Lino Golden este în echipa "Faimoșilor" la Survivor România
foto: Kanal D

Lino Golden, pe numele sau real Radu Cârstea, în vârstă de 22 de ani, este un tânăr ambițios, care și-a cultivat dragostea pentru muzică încă din copilărie. La vârsta de șase ani descoperea violoncelul, lecțiile de pian, pentru ca în adolescență să îmbrățișeze o carieră artistică în muzică rap. Lino Golden este unul dintre favoriții la marele titlul “Survivor România”, show difuzat de Kanal D de sâmbătă până marți, de la ora 20.00. Premiul pus în joc este de 250.000 de lei.

Lino Golden a povestit că dragostea pentru sport i-a fost insuflată de mentorul sau, Alex Velea, cel care l-a “adoptat” și i-a călăuzit pașii în industria muzicală. Concurentul de la Survivor România a povestit momentele dificile prin care a trecut de-a lungul timpului, cum s-a luptat cu kilogramele care l-au adus în pragul obezității și cum l-a motivat Alex Velea să câștige această luptă. La doar 16 ani, Faimosul cântărea 100 de kilograme, însă după luni de regim alimentar, sport intens, acesta a mărturist că a reușit să slăbească 30 de kilograme.

lino_pe_vremea_cand_era_gras.jpg

lino alex velea
Lino, pe vremea când se lupta cu kilogramele în plus
foto: arhiva personală

Lino Golden a avut 100 kg la 16 ani

“La 16 ani aveam 100 de kg, atunci am luat hotărârea că trebuie să slăbesc. Țin mine că Alex Velea mi-a spus că nu mă va mai ajuta să slăbesc, când m-a prins că nu mă țineam de dietă cu adevărat. Acela a fost momentul când am devenit foarte serios în această privință. Primul lucru pe care am început să îl fac a fost acela de a alerga în parc, însă după două minute mi s-a făcut rău și eram pe punctul de a chema ambulanța. Atât dieta pe care o țineam, cât și sportul intens m-au ajutat să slăbesc foarte mult. După prima lună, diferența s-a văzut, atât în oglindă, cât și pe cântar; am reușit să slăbesc 10 kilograme. În trei luni de zile am slăbit 30 de kilograme”, a povestit Lino Golden.

65299130_450978548793096_2420147981295478755_n.jpg

Cât de mult a slăbit Lino Golden

A clacat în perioada Bacalaureatului

La doar trei luni din momentul în care a început lupta lui cu obezitatea, Lino Golden a avut de înfruntat o nouă provocare, concurentul Survivor România a povestit că stresul acumulat în perioada examenului de Bacalaureat, în pragul căruia se afla, și-a spus cuvântul și a pus la loc o parte din kilogramele pierdute. Însă voința de fier și dorința de a învinge această “boală a secolului” i-au fost aliați importanți pentru a slăbi.

“După ce am slăbit, a urmat perioada în care am dat examenul de Bacalaureat și, din cauza stresului, m-am îngrășat 15 kilograme. A trebuit să le dau jos, a fost mult mai greu”, adaugă Faimosul de la “Survivor România”.

Citește și:

Cine este Lino Golden de la «Survivor România». Este idolul noii generații

Lino Golden, atacat în timpul unui concert la Huşi: «Nu a fost nimeni împuşcat!»

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1