Roxana Blagu ex-Trident e gravidă în cinci luni. Ce sex va avea bebelușul

roxana-2.jpg

Andrei Badiu și Roxana Blagu, fericiți în vacanța din Thailanda

Veşti bune pentru fosta solistă a trupei Trident. Căsătorită cu omul de afaceri Andrei Badiu (40 de ani) din 2017, Roxana Blagu (34 de ani) e însărcinată în cinci luni și va aduce pe lume, în iunie, un băiețel.

Artista l-a întâlnit pe actualul soț acum șapte ani și a fost dragoste la prima vedere. În fosta relație a trăit un coșmar, iar după despărțire, în 2011, Roxana nu a putut obține custodia fetiței ei, Oana (13 ani). Vedeta încearcă să treacă peste toate problemele şi a luat viaţa de la capăt alături de Andrei Badiu, fostul soț al Oanei Frigescu (38 de ani), cea de care îl leagă o fiică, Maria (9 ani).

Roxana Blagu și Andrei Badiu au trecut prin drame similare când, pentru o lungă perioadă, amândoi nu și-au putut vedea fiicele din cauza foștilor parteneri. Greutățile i-au unit și i-au făcut să-și dorească un copil împreună. După vacanța exotică de vara trecută, Roxana i-a dat marea veste lui Andrei, imediat după ce au sărbătorit șapte ani de relație pe plaja din Thailanda.

rpxana_blagu_insarcinata.jpg

roxana blagu insarcinata pe plaja
Roxana Blagu și-a plimbat burtica și prin Mexic
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • Roxana Blagu (33 ani), Andreia Sibechi, și Loredana Poghircă, cântărețele care susțineau concerte incendiare, în ținute obraznice, au rămas ”prietene pe viață”, cum le place să spună.

  • Oare cum mai arată vedetele de odinioară ale Antenei, în 2019? Iată că anul care tocmai s-a instalat a readus-o pe Oana Frigescu, fosta prezentatoare de la „Observatorul” Antenei 1, în atenția media, după ce fotoreporterii Click! au surprins-o pe aceasta prin oraș, după „dispariția” ei asumată din showbiz-ul autohton. Deși s-a retras spășită din lumea mondenă, numele Oanei se bucură în continuare de rezonanță, datorită cariereri sale în televiziune, dar și din pricina scandalului monstru iscat între ea și fosta membră a trupei Trident, Roxana Sârbu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1