Aşa arată acum solistele care cântau în blugi cu vedere la posterior

14_8.jpg

2018 Roxana, Andreia și Loredana au rămas prietene pe viață

Roxana Blagu (33 ani), Andreia Sibechi, și Loredana Poghircă, cântărețele care susțineau concerte incendiare, în ținute obraznice, au rămas ”prietene pe viață”, cum le place să spună.

Chiar dacă trupa lor, Trident, care le-a adus celebritatea, s-a destrămat în 2006, după 3 ani de activitate, ele continuă să păstreze legătura telefonic, iar adesea ies împreună, în aceeași formulă, la masă sau la evenimente.

14_7.jpg

2006 - Cele trei soliste, pe vremea când făceau ravagii

 

Recent, după ce au postat pe conturile sociale o fotografie de grup, fanii le-au îndemnat să revină în lumea muzicală. Între timp, Roxana s-a căsătorit, anul trecut, cu Andrei Badiu, și și-a deschis o afacere cu haine. De altfel, ideea blugilor cu vedere la posterior i-a aparținut chiar ei. Andreia s-a căsătorit cu un miliardar și s-a mutat în străinătate, iar Loredana locuiește în Anglia, alături de soțul ei. Toate trei sunt mămici. 

Loading...

Citește și

  • În 2004, trei bombe-sexy, Andreia, Roxana şi Loredana, lansau trupa Trident şi, odată cu ea, moda blugilor ­intenţionat rupţi în fund. Iată că la 13 ani distanţă, o altă solistă face ravagii cu ­pantalonii ferfeniţă.

  • Cine să fie, cine să fie? Să vă dăm niște indicii: a cântat în trupa Trident, a făcut ravagii cu blugii rupți la spate, are un funduleț la fel de obraznic ca acum 11 ani! Ați ghicit, este Roxana Blagu, fostă solistă în trupa Trident, în care a cântat alături de Loredana și de Andreea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1