Roxana, acuzații dure la divorțul de Liviu Guță. «El nu poate să facă un copil acum»

liviu-guta-roxana.jpg

liviu si roxana guta
Roxana și Liviu Guță sunt în mijlocul unui divorț cu scandal
foto: arhiva personală

Divorțul dintre Liviu Guță și Roxana Maria se lasă cu acuzații dure de ambele părți. După ce artistul a declarat că actuala soție i-a interzis să-și vadă copiii din prima căsnicie, Roxana spune că motivul divorțului este legat de faptul că Liviu Guță nu poate concepe un copil în acest moment. De aici ar fi pornit scandalul între ei.

Divorțul dintre Luviu Guță și actuala soție, Roxana Maria, după doar un an de căsnicie, a surprins pe toată lumea! Artistul a anunțat public că a introdus actele la notar, invocând ca motiv al divorțului faptul că Roxana nu l-a lăsat sa-și vadă copiii din prima căsnicie, dar și certurile și jignirile din relația lor.

În replică, Roxana Maria spune că adevăratul motiv al certurilor dintre ei a fost altul. “Nu i-am interzis niciodată să-și vadă copiii. Eu nu puteam să-i spun să nu mai vorbească cu copiii sau să-i reproșez că le cumpără copiilor lucruri. E adevărat că m-am supărat pentru că noi voiam să facem copil. Sunt niște probleme de sănătate la el care îl împiedică să facă copii. Nu a făcut nimic pentru asta, că el are deja doi copii”, a declarat Roxana, la emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Soția lui Liviu Guță: ”Da, am fost agresivă verbal”

Liviu Guță a declarat pentru Click! că mariajul lui cu Roxana era în ultima perioadă plin de certuri și jigniri. “Da, am fost agresivă verbal! Dar și el căuta ceartă din orice! Problema nu e la mine, e la el. Gelozii? Păi, eu mergeam la cumpărături și-mi zicea că stau prea mult. Am greșit amândoi! El se contrazice cu multe chestii! Să vii acum să spui că nu te-am lăsat să-ți vezi copiii. Nu a fost de cinci ori plecat! O dată ne-am certat tare când el a plecat la mama lui la Brașov. Am fost la psiholog din cauza lui. El a refuzat să vină cu mine. Eu am crezut că greșesc. El nu știe să iubească. Nu mai e rost de împăcare între noi”, a mai spus Roxana.

Liviu Guță a introdus deja actele la notar și s-a mutat la Brașov. Acum artistul vrea să-și recupereze lucrurile din casa soției de la Cluj.
“Vreau să vină să divorțăm. Nu am intrat încă în posesia procurii de la notar. O să merg semnez. Noi am decis de comun acord să divorțăm la notar și voiam să facem o postare pe Facebook ca să afle lumea. Să facem un anunț frumos. Eu nu înțeleg de ce el acum vrea sa-și facă publicitate și să fie un divorț urât. Începe să dea în mine. M-a jignit de multe ori”, a mai declarat Roxana, în emisiunea Teo Show.

Citește și:

Liviu Guță, dezvăluiri-șoc după divorț: “Să nu-ți aduci prietenul în casă, că s-ar putea să pleci și el să rămână”

Liviu Guță s-a însurat la trei luni de la divorț. Cum s-a apărat de criticile oamenilor

Roxana: “El a zis că trimite Poliția că nu vreau să-i dau lucrurile”

Roxana Maria îl acuză pe Liviu Guță că ar fi lăsat-o și fără mașină, asta după ce artistul a declarat că a băgat bani în apartamentul soției sale de la Cluj pe care l-a renovat cu totul. “ El la cununie mi-a cumpărat altă mașină. Eu atunci mi-am vândut mașina mea. Acum, când a plecat, a vorbit să-mi ia mașina. Nu e cum a spus el că nu am plătit rata. Mașina era pe firma prietenului lui. Investițiile pe care le-a făcut în apartamentul meu le-a făcut că nu-i plăcea că era casa toată roz. Acum să vii să spui ca ai băgat bani în apartamentul meu, e prea mult. Are lucruri aici la Cluj, să vină să și le ia. El a zis că trimite Poliția că nu vreau să i le dau. Nu, să vină să și le ia, că nu am cum să i le trimit eu. Are scule de muzică”, a mai precizat Roxana.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1