Liviu Guță, dezvăluiri-șoc după divorț: “Să nu-ți aduci prietenul în casă, că s-ar putea să pleci și el să rămână”

liviu_si_iuliana.jpg

Liviu și Iuliana s-au despărțit pe 30 octombrie 2019, după o căsnicie de 13 ani
foto: arhivă personală

Celebrul solist Liviu Guță a luat viața de la zero, la 40 de ani. A divorțat de Iuliana Mititelu, femeia care i-a dăruit doi copii, iar în februarie s-a căsătorit cu Roxana Maria, o superbă brunetă din Cluj. Fanii n-au văzut cu ochi buni rapida nuntă și l-au acuzat că și-a părăsit familia pentru femeia cu trup de fotomodel. Manelistul nu a mai răbdat și și-a vărsat azi tot of-ul pe Facebook.

Liviu a postat astăzi (23 mai) pe contul de Facebook un mesaj în care dezvăluie durerosul motiv care a dus la despărțirea de Iuliana, pe 30 octombrie 2019, după o căsnicie de 13 ani: ”Eu suport înjurături și cuvinte defăimătoare. Sunt un om care își iubește copiii și nu aș fi putut să zic motivul despărțirii de fosta soție! Dar un singur lucru vă spun și sper să îl înțelegeți și să terminați odată pentru totdeauna cu judecățile voastre inconștiente! Să nu îți aduci cel mai bun prieten în casă, că s-ar putea să pleci tu și el să rămână! Sper că m-am făcut înțeles și mai vreau să spun ceva. Nu am greșit niciodată cu nimic, sunt un om cu suflet mare! Mi s-au făcut multe manevre din cauza vocii mele! Am fost singur mereu, singur m-am chinuit și nimeni nu m-a ajutat în carieră! Am alergat ca un nebun ca să îmi întrețin familia, copiii! Și rezultatul a fost altul, la sfârșit! Vă rog, din toată inima, nu mai judecați un om după aparențe!”.

liviu_guta_si_fosta_sotie.jpg

liviu guta si fosta sotie
Liviu Guță și fosta soție au divorțat după 13 ani de căsnicie
Foto: arhivă personală

Fosta soție: "Ai fost și vei fi cel mai bun prieten al meu"

Postarea lui a făcut vâlvă pe Internet, Liviu fiind acum consolat chiar și de fanii care îl judecaseră aspru. Se pare treaba că Iuliana, fosta lui soție, are mustrări de conștiință: ”Chiar dacă nu mai suntem împreună ești, ai fost și vei fi cel mai bun prieten al meu! Un fost soț care va fi foarte greu de înlocuit din toate punctele de vedere! Poate chiar imposibil”, a scris ea, pe conturile sociale.

Liviu Guță și-a refăcut viața și s-a recăsătorit

După divorț, Liviu s-a mutat în Pipera, într-un apartament de lux. Atunci, el a vorbit frumos la adresa mamei copiilor lui: ”Dacă eu și Iuliana ne-am despărțit am făcut-o pentru ca așa a fost scris, iar ce s-a întâmplat este doar treaba noastră și nu avem nevoie de comentatori! Cert este că suntem cei mai buni prieteni, ea este mama copiilor mei (n.r.- au un băiat, Mario, 11 ani, violonist talentat, și o fată, Maria, 6 ani, care studiază pianul)!”.

liviu_guta_s-a_insurat.jpg

liviu guta si roxana, sotia lui, la starea civila
Liviu Guță și Roxana și-au unit destinele la Starea Civilă
Foto: arhivă personală

Iată însă că, în februarie 2020, vestitul manelist renunța din nou la burlăcie: ”Hotărât. Te iubesc, Roxana mea, din toată inima!", a scris cântărețul în dreptul imaginilor de la cununia civilă. Liviu trece printr-o perioadă foarte grea, după decesul tatălui său, dar are puterea să spună că viața merge înainte: ”Dacă tatăl meu s-a stins din viață, asta nu înseamnă că mă opresc din cântat sau nu mai zâmbesc . Toți murim, viață merge înainte! Vă îmbrățișez cu drag”, a mai adăugat el, pe conturile sociale.

Citește și:

Tatăl lui Liviu Guță a murit. Cântărețul de manele este distrus de durere

Liviu Guță s-a însurat la trei luni de la divorț. Cum s-a apărat de criticile oamenilor

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1