Rona Hartner se luptă cu cancerul la colon: «Nu am chef să mi se plângă de milă!»

18-19-vedete-rona-1.jpg

Rona Harner vrea să revină pe scenă

Rona Hartner (46 ani), diagnosticată cu cancer la colon, continuă să aibă un ton optimist şi, totodată, îşi ţine fanii la curent cu ceea ce face.

”Nu am chef să fiu bolnavă. Nu am chef să fiu victimă. Nu am chef să mi se plângă de milă. Victoria este a lui Dumnezeu, dar eu profit de această victorie în fiecare zi! Aleluia. Vreau să fiu cu chef de viaţă. Hopaaaa attitude!”, a scris actriţa pe Facebook.

Rona a fost operată în primăvară , când medicii i-au extirpat o tumoră la colon: „Mi s-a detectat din cauza unei ocluzii intestinale un cancer pe colon, care era pitit foarte bine. Domnul doctor nu a ezitat şi a tăiat acea stenoză, cancer, în fine, a trimis-o la analizat şi am primit veştile după trei săptămâni şi era într-adevăr cancer, era malignă. Am plecat la un oncolog în Franţa. Oncologul mi-a spus că nu mai e nici o zi de aşteptat  şi că trebuie  să fac citostatice de prevenţie timp de şase luni. De fapt, lângă această tumoare cancerigenă, mai erau încă cinci” a declarat Rona la Antena Stars.

 

Citește și:

Primele simptome ale cancerului de colon şi analizele cu care poţi descoperi boala de care suferă Rona Hartner

Rona Hartner, operată de tumoră la colon: «A fost o intervenție complicată»

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1