Rona Hartner, decisă să învingă toate problemele! A stabilit data nunții cu iubitul francez

rona-hartner_0.jpg

rona hartner si iubitul
Rona Hartner și iubitul ei, Herve, au stabilit data nunții
Foto: Florin Șuler / Click!

De obicei e un munte de optimism și bună dispoziție, dar, în ultimele luni, Rona Hartner (46 de ani) trece prin una dintre cele mai mari cumpene ale vieții sale: cancerul de colon. Cu toate acestea, artista este pregătită să lase acest episod dureros în spate și să se concentreze pe părțile pozitive ale vieții. Din acest motiv, Rona și logodnicul său au stabilit data nunții și au anunțat asta cu mare entuziasm.

În luna martie, Rona Hartner a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Herve, după o relație de mai bine de un an. Cei doi au decis să nu își consume povestea de iubire și fizic, punând accent pe păstrarea unei logodne caste. "Vrem să facem o căsătorie creştină care, la catolici, e foarte exigentă. Aşadar, suntem într-o logodnă castă. Lumea se miră că mai există aşa ceva. S-ar zice că e foarte greu, dar e minunat, pentru că descoperim şi depănăm nişte forme ale iubirii pe care altfel le-am fi rărit şi nu am fi ştiut că există”, a povestit Rona Hartner, pentru Formula AS.

 

 

Iată că momentul nunții se apropie cu pași repezi, căci artista a dezvăluit data aleasă. A făcut asta printr-un filmuleț scurt în care apare așa cum o știm cu toții: optimistă, zâmbind cu gura până la urechi. Rona și iubitul său DJ vor face marele pas în 5 octombrie.

rona_hartner_iubit_nunta.jpg

rona hartner iubit nunta
Rona Hartner și Herve fac nunta în toamnă
Foto: arhivă personală

 

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon

În februarie, Rona Hartner a primit o veste care a bulversat-o inițial. A fost internată de urgență în spital și, în urma investigațiilor, i s-a descoperit un cancer la colon. Aceasta a fost operată, când medicii i-au extirpat tumora: „Mi s-a detectat din cauza unei ocluzii intestinale un cancer pe colon, care era pitit foarte bine. Domnul doctor nu a ezitat şi a tăiat acea stenoză, cancer, în fine, a trimis-o la analizat şi am primit veştile după trei săptămâni şi era într-adevăr cancer, era malignă. Am plecat la un oncolog în Franţa. Oncologul mi-a spus că nu mai e nici o zi de aşteptat  şi că trebuie să fac citostatice de prevenţie timp de şase luni. De fapt, lângă această tumoare cancerigenă, mai erau încă cinci” a declarat Rona la Antena Stars.

 

Citește și:

Primele simptome ale cancerului de colon şi analizele cu care poţi descoperi boala de care suferă Rona Hartner

Rona Hartner, operată de tumoră la colon: «A fost o intervenție complicată»

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Loading...

Citește și