Reacția lui Victor Slav după ce Bianca Drăgușanu s-a căsătorit a doua oară

victor-slav-bianca-dragusanu-cununie3.jpg

Victor Slav, primele declarații despre cununia Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi
Foto: Instagram

După ce Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu Alex Bodi, fostul ei soț, Victor Slav, alături de care fosta prezentatoare TV are și o fetiță, a oferit primele declarații pe marginea subiectului. Iată ce i-a urat Slav fostei soții!

Bianca Drăgușanu a decis să mai dea o șansă mariajului joi, 1 august, atunci când a decis să îi spună „Da” iubitului ei cu care este împreună de jumătate de an, Alex Bodi, în fața Stării Civile. Deși cuplul a dorit să aibă parte de o cununie retrasă, în cele din urmă vestea că cei doi sunt de acum soț și soție a ajuns la urechile tuturor, chiar și la fostul soț al Biancăi, Victor Slav.

Prima reacție a lui Victor Slav după cununia civilă a Biancăi Drăgușanu

Victor a explicat că, având în vedere că Bianca este mama copilului lui, cei doi având împreună o fetiță,  pe Sofia, nu are cum să îi dorească fostei lui partenere decât fericire și împlinire în noua căsnicie.

bianca-dragusanu-alex-bodi-cununie.jpg

Bianca și Alex Bodi au avut aproape câțiva prieteni în marea zi
Foto: Instagram

Victor Slav i-a urat casă de piatră fostei sale soții și a afirmat că nu are cum să-i dorească ceva rău celei care este mama fetiței sale, după care este „topi”. „Doamne ajută! Casă de piatră! Eu nu am cum să îi doresc răul Biancăi pentru că este mama copilului meu. Atâta timp cât ea este fericită știu că și micuței noastre o să îi fie bine. Le doresc tot binele din lume și să fie fericiți!”, a declarat Victor Slav pentru cancan.ro.
Chiar dacă relația dintre Victor și Bianca nu a funcționat și până la urmă au ajuns la divorț, în continuare cei doi se înțeleg foarte bine. Își cresc copilul împreună și se implică ambii în viața Sofiei, chiar dacă au luat-o pe drumuri separate.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat. După aceea a urmat împăcarea, însă cei doi au ales să nu mai oficieze relația printr-o nouă căsătorie.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1