Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România: «Juriul internațional a făcut dreptate»

12_traistariu.jpg

Mihai Trăistariu n-a avut noroc cu piesa ”Baya”

Mihai Trăistariu, unul dintre veteranii Eurovisionului, a decis anul acesta să se retragă din competiție. A vrut să-și încerce norocul în Belarus, însă gripa i-a dat planurile peste cap. La scurt timp după ce a aflat că Ester Peony ne va reprezenta la Tel Aviv, solistul a reacționat pe rețelele sociale, menționând că este mulțumit de rezultat.

"Dacă mă bucur de ceva în seara asta la Eurovision … mă bucur că juriul internațional a făcut dreptate! Așa cum am preconizat … Ester a câștigat! Fără pile, fără telefoane, fără impresari, fără wildcard-uri inventate, fără susținerea sufocantă și fake a caselor de discuri, fără influențele morbide și distructive ale celor 10 fani Eurovision România care au câte 30 de conturi false fiecare … Ester a venit, a cântat, a transmis … Piesa ei era prea faină să nu câștige! Iar cel mai fredonabil refren (Daina) … a luat punctaj mare. Pentru că juriul n-a ținut cont de „părerea” publicului … Public influențat în toată această perioadă de sutele de conturi false, care apar ca ciupercile … fix în perioada Eurovision. Și pe YouTube, și pe Facebook”, a scris Trăistariu pe rețelele sociale.

Dacă Mihai a apreciat grafica din finala națională, ceea ce l-a nemulțumit a fost faptul că cei de la Humans, câștigătorii selecției din 2018, nu au fost invitați pentru un recital în finala de duminică 17 februarie.

"Suntem un popor de oi"

"Concluzie : SUNTEM UN POPOR DE OI !!!!!!!! Daca unu' cu influență strigă-n gura mare că va câștiga X ... toată țara strigă X. Fără să discearnă, fără să asculte, fără să compare ... Știu om care a votat piesa Y ... dar el a ascultat doar 2 melodii din cele 12. România nu va câștiga niciodată Eurovisionul dacă nu alegem PE BUNE", și-a încheiat Mihai tirada de pe Facebook.

Cine este Ester Peony, câștigătoarea Eurovision România 2019

ester-peony-eurovision.jpg

ester peony
Ester Peony a câştigat duminică, 17 februarie, finala naţională Eurovision
foto: TVR

 

Ester Peony se numește de fapt Ester Alexandra Creţu și este cântăreaţă şi compozitoare. Iubește muzica de când era mică și locuia cu familia în Montreal, Canada. 

În 2014, Ester s-a făcut remarcată în mediul online prin înregistrarea unor cover-uri. Ulterior a semnat un contract cu o casă de discuri din România. Un an mai târziu, Ester Peony a debutat pe radio şi TV cu piesa „Sub aripa ta“ (feat. Vescan), care s-a bucurat de succes, clasându-se săptămâni la rând în topurile radiourilor şi posturilor TV de muzică din România. 

 

 

Loading...

Citește și

  • Mihai Trăistariu (39 de ani) a decis că anul acesta este mai bine să se retragă de la selecția națională de la Eurovision. Deși a fost selectat pentru a concura în semifinale, el a hotărât să renunțe la poziție și a explicat care a fost motivul adevărat pentru care a luat o astfel de decizie.

  • bella santiago eurovision 2019

    Bella Santiago, considerată una dintre marile perdante ale selecției naționale Eurovision 2019, a reacționat după finala de duminică seară, 17 februarie. Clasată pe locul al treilea în clasamentul general, filipineza care a câștigat cea mai recentă ediție X Factor a recunoscut că nu se va mai concentra pe Eurovision, ci va încerca să se lanseze cu adevărat în cariera solo.