Despărţire cu scandal în showbiz! Designerul Răzvan Ciobanu şi iubitul, la cuţite!

r112-13-vedete-razvan-ciobanu-cu-tifetz-pe-cap.jpg

razvan ciobanu
Răzvan Ciobanu s-a despărţit cu scandal de iubit
foto: arhiva personală

Şase ani de relaţie s-au dus pe Apa Sâmbetei! Povestea de dragoste dintre Răzvan Ciobanu şi iubitul lui, Marius, este istorie. Cei doi şi-au spus recent «adio», printr-o despărţire dureroasă, atât la propriu, cât şi la figurat. Designerul mai poartă urmele conflictului despre care îi este greu să vorbească. Surse din anturajul creatorului de modă povestesc însă că designerul suferă teribil după ce discuţiile dintre cei doi foşti iubiţi au degenerat.

Deşi nu mai apare în lumina reflectoarelor de jumătate de an, de când a părăsit emisiunea "Bravo, ai stil" de la Kanal d, Răzvan Ciobanu (42 de ani) le menţine interesul viu fanilor săi, din păcate nu cu veşti prea bune. Şi dacă pe plan profesional, Răzvan este în aşteptarea lansării unei noi colecţii de haine care îi poartă semnătura, în plan personal, designerul trăieşte dezamăgirea vieţii după ce în urmă cu doar câteva zile s-a despărţit cu scandal de iubitul Marius cu care forma un cuplu de şase ani. Surse din anturajul lui au povestit pentru Click! că fosta vedetă tv s-a certat la cuţite cu bărbatul, care i-a fost partener în ultimii ani. Lucrurile au cam scăpat de sub control şi de la cuvinte grele, cei doi şi-au aruncat şi obiecte, iar urmele încă se mai văd pe faţa designerului.

"Răzvan şi Marius s-au certat rău. Au probleme în relaţie cam de un an. În discuţia aprinsă, Răzvan a fost tăiat pe faţă şi cusut, ulterior. Este o problemă de familie, care va rămâne deocamdată în interior. Niciunul nu este pregătit să spună mai mult", au povestit apropiaţi ai designerului pentru Click! 

De altfel, el nu s-a ferit să publice imagini cu chipul lui tumefiat după incident. Într-o fotografie recentă, creatorul de modă apare cu ochiul vânăt şi cu un plasture pe obraz, comentariul lui venind parcă să confirme ceea ce s-a întâmplat.

razvan.jpg

razvan ciobanu despartire iubit
Răzvan Ciobanu le-a arătat prietenilor de pe reţelele de socializare că nu este în cea mai bună formă
Foto: arhivă personală

"Mă gândesc de câteva zile dacă să vorbesc despre experiențele mele de viață sau nu...încă mă gândesc! Știu însă, că dacă nici noi nu ne putem asuma momentele din viaţa noastră...atunci cine ar putea să o facă?! Eu zic doar atât: oricât de dificil ne-ar fi, ne ridicăm de jos, ne scuturăm de praf, zâmbim și mergem mai departe. Noi avem puterea asta, doar noi!", este mesajul designerul care însoţeşte cele două imagini în care se mai văd urmele agresiunii. 

razvan-si-iubit.jpg

razvan ciobanu marius iubit
Răzvan Ciobanu şi Marius, pe vremea când formau un cuplu fericit
Foto: arhivă personală

Contactat de Click!, Răzvan Ciobanu s-a rezumat să spună doar că nu comentează ceea ce se vehiculează, dar nu a negat despărţirea.  

Răzvan Ciobanu nu și-a ascuns niciodată orientarea sexuală. Designerul şi iubitul lui, de profesie medic, au fost văzuţi împreună la evenimente mondene şi surprinşi de fotoreporteri în ipostaze tandre.  

loading...
Loading...

Citește și