Rareş Câmpan, cel mai tânăr tătic din showbiz, vacanţă superbă cu familia

rares-cimpan-familie_3.jpg

rares cimpan
Rareş Cîmpan, alături de soţie şi de fetiţă
foto: arhivă personală

Solistul de muzică de petrecere Rareș Cîmpan a devenit tată la o vârstă destul de mică, 24 de ani, însă este fascinat de faptul că își poate retrăi copilăria alături de micuța Dariana. Cântărețul i-a pregătit o surpriză de pomină fiicei sale. ”Este pasionată de animăluțe, în special de dinozauri și de căprioare, așa că am dus-o la Dino Park”.

Originar din Satu-Mare, dar stabilit de trei ani în București, Rareș Cîmpan (27 de ani) s-a acomodat cu agitația de aici. Are și un motiv puternic, pentru că aici se află noua sa familie, soția și fiica sa, Dariana, în vârstă de aproape trei anișori. Deși a luat viața de tânăr în piept, așa cum ar spune unii, iată că artistului nu i s-a părut deloc o corvoadă, ci din contră, este încântat că are prilejul să se bucure din nou de copilărie alături de micuța sa. Astfel, când nu se află la studioul de înregistrări sau la concerte, Rareş preferă să își petreacă timpul doar cu ea. Dariana este fascinată de povești și își dorește să întâlnească personajele despre care  i se citește.

rares-cimpan-familie_1.jpg

rares cimpan fetita
Micuţa Dariana a fost foarte încântată de escapadă
foto: arhivă personală

Tatăl ei a ținut cont de aceste dorințe, așa că i-a făcut o supriză tare plăcută. ”Dariana e la vârsta la care curiozitatea își spune cuvântul.  Vrea să întâlnească anumite personaje, să se joace cu ele, motiv pentru care eu și soția mea, Anamaria, am organizat o mini vacanță de pomină. Am vrut să-și întâlnească eroii, așa că am dus-o la munte, la Dino Park, unde a văzut dinozaurii. Prima dată a fost tare speriată, pentru că i-a văzut la o altă dimensiune față de jucăriile pe care le aveam acasă. Am petrecut acolo câteva ore bune,  aproape că nu ma putut să o ma desprindem de ei. Ne gândim să ne reîntoarcem”, ne-a declarat artistul de muzică de petrecere Rareș Cîmpan.

Și asta nu e tot! Dariana l-a întâlnit și pe Bambi în mărime naturală. ”Am fost la Căsuța lui Bambi, la Bran. Noi, ca părinți, am fost fascinați, darămite micuța noastră. Totul arăta ca în basme, și ce credeți, l-am văzut pe Bambi în carne și oase. Un căprior tare frumos și extrem de prietenos, iar fetița a putut să-l hrănească și să-i dea un pupic. A fost ca în basmele pe care i le citim și vom repeta experiența asta, nu doar pentru ea”, a mai povestit cântărețul.

Loading...

Citește și