Ramona Bădescu așteaptă undă verde pentru botezul fiului ei: "Îmi doresc să aibă loc la Vatican"

ramona-badescu-foto_arhiva_personala_3.jpg

Fiul Ramonei Bădescu are deja 8 luni
foto: arhivă personală

Ramona Bădescu trăiește din plin viața la 50 de ani. A devenit mamă în cea mai bună perioadă a vieții ei și se bucură de fiecare moment petrecut alături de fiul ei, care a împlinit deja 8 luni. Ceea ce o macină însă pe vedetă acum este faptul că încă nu a putut organiza botezul pentru micuț, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Având în vedere că Italia a fost una dintre țările extrem de afectate de coronavirus, cu 231.139 de cazuri până în prezent (28 mai) și peste 33.000 de morți, restricțiile au fost destul de multe și au trebuit respectate. Abia cu data de 18 mai Italia a intrat în faza a doua, a deschis magazinele și serviciile publice, iar oamenii trebuie să fie extrem de precauți, să păstreze distanța corespunzătoare și măsurile de igienă, pentru a se ține departe de acest virus ucigaș. Ramona Bădescu așteaptă însă cu nerăbdare să poată avea undă verde pentru organizarea botezului băiețelului său, botez pe care își dorește să îl facă la Vatican. Apoi va putea dezvălui și numele micuțului, căci deocamdată acesta este un mister!

Ramona Bădescu, botez la Vatican

“Mă bucur de fiecare oră și moment petrecute alături de fiul meu și trăiesc din plin ceea ce mi se întâmplă acum. Mi-am dorit foarte mult să devin mamă și chiar dacă s-a întâmplat mai târziu, nu am nici un regret! Timpul trece extrem de repede, fiul meu a făcut deja 8 luni. Ceea ce îmi doresc extrem de mult, cea mai arzătoare dorință a mea, este să pot organiza botezul copilului meu, pentru că din cauza acestei situații cauzate de coronavirus nu am putut face nimic. Așa că primul lucru pe care îl voi face imediat după ce se vor termina restricțiile și vom reveni cât de cât la normal, va fi botezul fiului meu, sper că acolo unde îmi doresc, la Vatican!”, a mărturisit Ramona Bădescu exclusiv pentru Click!

Citește și:

EXCLUSIV Ramona Bădescu, cel mai sincer interviu despre copilul ei. Ce spune despre tatăl băiețelului

Primele poze cu Ramona Bădescu şi bebeluşul de doar trei luni, surprinse în parc

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1