Primele poze cu Ramona Bădescu şi bebeluşul de doar trei luni, surprinse în parc

ramona.jpg

ramona badescu parc bebelus
Ramona Bădescu, cu bona şi căţelul, suprinsă în Italia în timp ce îşi plimbă bebeluşul prin parc
foto: Diva e Donna

Ramona Bădescu are pe chip întipărită imaginea fericirii şi motivele sunt suficiciente pentru zâmbetul ei. Vedeta, în vârstă de 50 de ani, a născut în luna octombrie primul ei copil, un băieţel. Revista italiană Diva e Donna a publicat primele poze cu actriţa și fiul ei, la o plimbare în parc.

Ramona Bădescu (51 de ani) este o mămică fericită, iar pozele cu ea plimbându-şi bebeluşul într-un parc din Italia vorbesc de la sine. Bruneta, însoţită de bonă, a zâmbit continuu în timp ce a luat la pas aleile, din când în când oprindu-se pentru a verifica dacă bebeluşul este în regulă, s-a trezit sau are nevoie de ceva.

ramona_badescu_2.jpg

ramona badescu bebelus plimbare roma
Ramona Bădescu a ieşit cu bebeluşul în parc, la Roma
Foto: arhivă personală

Elegantă, Ramona Bădescu a ieşit cu bebeluşul la plimbare ca la o seară de gală. Îmbrăcată în pantaloni mulaţi negri, bruneta şi-a completat ţinuta cu o haină de blană argintie, atrăgând toate privirile.

ramona_badescu_revista.jpg

ramona badescu revista italia diva e dona
Imaginile cu Ramona Bădescu au apărut în Revista italiană Diva e Dona
Foto: arhivă personală

Actriţa arată superb după naştere, deşi de la acel moment nu au trecut prea multe luni. De altfel, Ramona Bădescu a fost într-o formă de zile mari şi în cele 9 luni de sarcină. Ea nu a pus aunci prea multe kilograme, fiind uşor pentru ea acum să le dea jos şi să-şi recapete silueta de manechin.   

ramona_badescu.jpg

ramona badescu
Ramona Bădescu este extrem de grijulie cu bebeluşul ei
Foto: arhivă personală
   

Ramona Bădescu a născut prin cezariană    

Ramona Bădescu a avut o sarcină fără probleme, în ciuda vărstei avansate la care a devenit mămică. "Am hotărât să nasc prin cezariană, la o clinică privată din Roma. Am un medic extraordinar, Giacomo Valducci, care m-a asigurat de la început că totul va decurge perfect. (...) Pentru mine, a deveni mamă este o emoție atât de mare încât îmi taie respirația, dar și o responsabilitate pe măsură", povestea vedeta într-un interviu  pentru Revista Taifasuri.

Anul trecut, la vârsta de 50 de ani, frumoasa actriță, care locuiește de ani buni în Italia, se pregătea pentru procedura de fertilizare in vitro, când medicii i-au dat o veste minunată. Era deja însărcinată în câteva săptămâni, cu un băiețel. 

 

Citeşte şi:

 

Ramona Bădescu, răvăşitoare la 50 de ani. A primit un inel preţios

Cum a rămas Ramona Bădescu însărcinată: «Luasem hotărârea să recurgem la fertilizare, dar...»

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1