Raluca Podea s-a îndrăgostit la Masterchef: «Sunt puţin debusolată»

raluca_podea.jpg

raluca podea masterchef
Raluca Podea este una dintre cele mai bune concurente de la Masterchef
Foto: arhivă personală

A venit rândul Ralucăi Podea să se îndrăgostească într-un show tv. Blondina este concurentă la Masterchef şi dincolo de preparatele pe care le face şi tensiunea concursului, are timp se pare să-şi arunce ochii şi asupra adversarilor. Unul dintre băieţii cu care a lucrat în echipă se pare că a cucerit-o pe fosta iubită a lui Florin Pastramă, însă el este prea timid ca să facă primul pas.

Nu doar Florin Pastramă s-a îndrăgostit la o emisiune de la Pro Tv, acum fiind însurat cu Brigitte, fostă Năstase, şi ea concurentă la Ferma 2019. Raluca Podea (32 de ani), blondina care s-a iubit cu Pastramă, este şi ea în aceeaşi situaţie. Ea le-a recunoscut juraţilor că nu se mai poate comcentra la bancul de lucru, iar vinovat de acest lucru este Jeremy Besadoux, medicul stomatolog, pasionat de bucătărie. 

Emoționată și aflată parcă într-un alt film, Raluca Podea s-a încurcat la probă şi a ars sosul de vin pe care îl prepara, iar chefii au întrebat-o ce se întâmplă cu ea. 

masterchef.jpg

concurenti masterchef 2019
Dintre toţi concurenţii de la Masterchef, Raluca Podea a pus ochii pe Jeremy
Foto: arhivă personală

"Să spunem că povestea cu îndrăgosteala este la faza de început. Mă emoționează. Stă aici în spatele meu și nu mă mai pot concentra. Trebuia să mă pună cu el în banc. Sunt puţin debusolată" , a spus Raluca Podea după ce a recunoscut că i s-au cam aprins călcâiele după Jeremy.

Nici el nu pare indiferent la privirile pe care i le aruncă Raluca. "Este o femeie foarte frumoasă. Nu ştiu dacă sunt genul ei de bărbat. Poate că sunt prea timid pentru ea. E o femeie puternică. Îmi place de ea", a spus la rândul lui tânărul medic stomatolog. 

Cine este noul iubit al Ralucă Podea

Jeremy s-a născut în Paris, dar, la 9 ani, s-a mutat în Israel, alături de părinți și frații săi. În țara din Orientul Mijlociu, tânărul a făcut armata timp de trei ani și trei luni. Apoi, în 2012, a venit în București, ca să fie aproape de tatăl lui, CEO la o importantă companie de fashion.

Ca student în ultimul an la medicină dentară, bărbatul de 29 de ani are un zâmbet de milioane și are, aproape constant, o energie pozitivă.

jeremy.jpg

jeremy masterchef iubit raluca podea medic stomatolog
Jeremy nu este pasionat doar de gătit. El este medic stomatolog
Foto: arhivă personală

 

 

Citeşte şi:

 

Ce operaţie şi-a făcut la faţă Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă

Circ la Masterchef. Raluca Podea, bucătăreasă pentru Brigitte şi Florin Pastramă?

Loading...
 
 

Citește și

  • raluca podea clinica

    Florin Pastramă este istorie pentru Raluca Podea. Blondinea sexy care i-a fost parteneră până când el a intrat la Ferma de la Pro TV l-a dat uitării pe afaceristull cu lipici la domnişoarele frumoase din emisiunea tv. Recent, Raluca s-a afişat cu noul iubit, un bărbat care se pare că o curtează de ceva vreme şi căruia tânăra s-a decis să-i acorde o şansă după despărţirea cu scântei.

  • raluca podea florin pastrama

    Raluca Podea a decis şi ea să devină vedetă Pro TV, după ce fostul iubit, Florin Pastramă, s-a cuplat cu Brigitte Năstase la acest post TV, în reality-show-ul „Ferma – Un nou început”. Click! a aflat, în exclusivitate, că Raluca Podea a decis să îşi arate talentele în bucătărie şi s-a înscris la MasterChef, concursul de gătit care revine la Pro TV.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1