Raluca Podea l-a uitat pe Florin Pastramă. Cine este noul ei iubit

raluca_podea_clinica.jpg

raluca podea clinica
Raluca Podea
foto: Sever Gheorghe

Florin Pastramă este istorie pentru Raluca Podea. Blondinea sexy care i-a fost parteneră până când el a intrat la Ferma de la Pro TV l-a dat uitării pe afaceristull cu lipici la domnişoarele frumoase din emisiunea tv. Recent, Raluca s-a afişat cu noul iubit, un bărbat care se pare că o curtează de ceva vreme şi căruia tânăra s-a decis să-i acorde o şansă după despărţirea cu scântei.

De câteva luni, viaţa Ralucăi Podea a fost un tumult continuu din cauza fostului ei iubit, Florin Pastramă. Fie că voia sau nu, Raluca afla lucrui noi şi nu tocmai plăcute despre bărbatul care a înşelat-o şi a început o relaţie cu Brigitte Năstase, chiar în emisiunea de la Pro TV, deşi ea îl aştepta acasă. Supărată că a trebui să-şi spele lucrurile în public, Raluca a continuat să tune şi să fulgere la adresa fostului ei iubit, dar de câteva săptămâni blonda a povestit în anturajul ei de prietene că Pastramă este un subiect închis pentru ea. Motivul este unul lesne de înţeles.

raluca_podea_iubit.png

raluca podea iubit
Raluca Podea este foarte îndrăgostită de noul ei iubit
Foto: arhivă personală

Inima blondinei bate pentru altcineva, aşa că Florin Pastramă nu o mai interesează. Recent, Raluca s-a fotografiat alături de noul iubit, pe nume Ionuţ, un tânăr afacerist originar se pare din Brăila, care o răsfaţă şi îi trimite buchete de flori.

Ca să demonstreze că şi-a refăcut şi ea viaţa sentimentală, Raluca a publicat pe reţelele sociale o imagine cu partenerul ei.

raluca-si-noul-iubit

raluca podea si noul iubit
Raluca l-a dat uitării pe Florin Pastramă şi se bucură de fiecare moment petrecut în compania noului iubit
Foto:Arhivă personală

Raluca Podea, înşelată de mai multe ori de Florin Pastramă

Florin Pastramă are o slăbiciune pentru femeile frumoase, iar la emisiunea Ferma de la pro Tv, la care a juns până în semifinală a demonstrat din plin acest lucru. Concurentul se descrie nu doar un bărbat potent financiar, cu un dressing impresionant, ci şi un tip cu succes la femei. Ajuns în fermă el şi-a încearcat norocul cu mai multe concurente, care l-au refuzat politicos.

florin_pastrama_raluca_podea.jpg

florin pastrama raluca podea
Florin Pastramă şi Raluca Podea erau împreună de doi ani, înainte ca el să intre în Ferma 2019
Foto: arhivă personală

Prima pe care Pastramă oa încercat să o cucerească a fost Ioana Filimon, fosta Miss România. Au urmat Otilia Bilionera, Otniela Sandu şi într-un final Brigitte Năstase, fiind şi cea care i-a acceptat lui Pastramă avansurile.

Dar nici înainte de emisiune, Florin Pastramă nu era bărbatul unei singure femei. Chiar Raluca Podea povestea la o emisiune tv că iubitul ei discuta cu mai multe femei pe reţelele sociale şi părea mereu interesat să facă noi cuceriri.  

 

Citeşte şi:

 

Ferma 2019. Florin Pastramă, părăsit de iubită de când apare la tv: «Te naşti singur, mori singur!»

Cum a aflat mama lui Florin Pastramă de relația cu Brigitte. "Ferma" se termină pe 23 mai

 

 

  

Loading...
 
 

Citește și

  • Se inflamează spiritele în patrulaterul amoros Florin Pastramă-Brigitte Năstase-Corneliu Oană şi Raluca Podea. Aceasta din urmă, până odinioară iubita oficială a lui Pastramă, a izbucnit după ce a fost nevoită să asiste la telenovela de la “Ferma” (PRO TV), emisiune în care a văzut cum bărbatul ei începe o relaţie cu Brigitte. Raluca o face praf pe rivala ei.

  • florin pastrama ferma 2019

    Musculosul care vrea să le cucerească pe concurentele din nou sezon "Ferma 2019" este un băiat de bani gata, care participă doar din amuzament la concurs. Este vorba despre Florin Pastramă, iar dacă numele vi se pare cunoscut, este pentru că bărbatul are legături de rudenie cu Raluca Pastramă, soţia lui Pepe. Tânărul nu se fereşte să spună tuturor că are o situaţie financiară bună şi că bea doar şampanie fină, premiul cel mare fiind pentru el mai degrabă un cadou pe care l-ar face copiilor din medii defavorizate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1