Raluca Podea face praf cuplul momentului: «Brigitte, mai bătrână ca Biblia, Pastramă, un obsedat»

18_1.jpg

Brigitte (42 de ani ) şi-a mărit posteriorul şi are implant mamar
fotografii: arhivă personală

Se inflamează spiritele în patrulaterul amoros Florin Pastramă-Brigitte Năstase-Corneliu Oană şi Raluca Podea. Aceasta din urmă, până odinioară iubita oficială a lui Pastramă, a izbucnit după ce a fost nevoită să asiste la telenovela de la “Ferma” (PRO TV), emisiune în care a văzut cum bărbatul ei începe o relaţie cu Brigitte. Raluca o face praf pe rivala ei.

În timp ce Brigitte Năstase (42 de ani) se giugiuleşte cu noul logodnic, Florin Pastramă, în emisiunea “ Ferma”, de la Pro TV, Raluca Podea, fosta iubită înşelată, nu mai vrea să audă de cel care i-a fost iubit timp de doi ani.

18_6.jpg

Fotomodelul Raluca Podea (32 de ani) are silicoane şi fundul mărit la o clinică din Turcia

 

Ba chiar a izbucnit şi la adresa rivalei: “Nu mă interesează această babă moralistă şi acest agramat obsedat”, a declarat Raluca Podea, în exclusivitate pentru click. ro.

Pe 10 martie a început oficial relaţia cu năbădăi dintre Brigitte, fosta soţie a lui Ilie Năstase, şi Florin Pastramă, verişorul Ralucăi Pastramă, soţia cântăreţului Pepe. Atunci, Pastramă, care a tot ţinut legătura şi în “Ferma” cu fosta iubită, Raluca Podea, şi-a pus mama să şteargă pozele de pe conturile de socializare în care el apărea alături de Raluca.

18_7.jpg

Fotomodelul Raluca Podea (32 de ani) are silicoane şi fundul mărit la o clinică din Turcia

 

Surse din apropierea Ralucăi Podea au dezvăluit că blonda a fost anunţată de mama lui Pastramă că fiul ei s-a cuplat cu Brigitte Năstase doar pentru rating şi că atunci când va ieşi din emisiune se va întoarce la ea. După patru luni în care l-a aşteptat pe Pastramă (n.r. filmările au început în ianuarie), Raluca Podea a decis să-i dea papucii bărbatului infidel, în momentul în care, spun prietenii blondei, Pastramă ar fi întreţinut relaţii intime cu Brigitte.

Raluca l-a aşteptat în zadar

“E un păcălici! Pe Raluca a cerut-o de trei ori de nevastă, dar bani de inel nu avea. Dar cine se aseamănă, se adună. Brigitte făcea pe moralista la început şi îi zicea chiar Ralucăi că o să-l aducă ea pe calea cea dreaptă, că face ochi dulci concurentelor de la «Ferma»”, au declarat surse din anturajul blondei, pentru Click.ro. Recent lansat în showbiz, Florin Pastramă le-a făcut curte aproape tuturor femeilor din concurs, deşi avea iubită acasă care îl aştepta credincioasă.

18_2.jpg

Brigitte s-a îndrăgostit de Florin la ”Ferma”

 

Brigitte Năstase, şi ea aşteptată de iubitul Cornel Oană acasă, a cedat prima avansurilor lui Pastramă. Imediat s-a speculat că între cei doi nu ar fi dragoste adevarătă, ci doar interes. Florin Pastramă, zic gurile rele, nu este nici pe departe prinţul care se dă în faţa camerelor de luat vederi, ci mai degrabă un “cerşetor”. ”Este un prăpădit, înglodat în datorii. Se ruga de Raluca să-l facă vedetă la tv”, au mai dezvăluit surse din anturajul fostei iubite a lui Pastramă. În tot acest timp cuplul momentului în showbiz îşi continuă idila pe la Veneţia.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1