Anamaria Prodan și Reghecampf au divorţat în secret? Pumnul dat lui Dan Alexa a scos la iveală adevărul

anamaria-prodan-laurentiu-reghecampf.jpg

Anamaria Prodan şi Reghe mimează că mai formează un cuplu
foto: Arhivă

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Scena în care Anamaria Prodan îi aplică un pumn în figură lui Dan Alexa a făcut senzaţie sâmbătă seară. Scena demnă de ”Local Kombat” demonstrează încă o dată zvonurile conform cărora cei doi ar forma un cuplu. Şi, nu e nimic greşit, întrucât impresara este o femeie liberă de câteva luni bune. Click! a aflat că ea şi Reghecampf au divorţat, iar antrenorul are şi el o relaţie!

Sâmbătă seara, 13 iulie, ora 20.00, Astra Giurgiu-FC Botoşani s-a încheiat cu rezultatul de 2-2. Nimeni nu ar fi crezut însă că un scor egal poate să declanşeze o bătaie. Nu între fotbalişti, ci între impresa-ra Anamaria Prodan şi antrenorul giurgiuvenilor, Dan Alexa, căruia numărul 13 se pare că îi cam poartă ghinion! 

p22-2-2col-prodanca.jpg

După meci, Anamaria i-a tras un croşeu de dreapta lui Alexa
Captură: Sport.ro

În recepţia hotelului s-a petre-cut o scenă care confirmă faptul că Prodanca nu ştie doar fotbal, ci şi box. De la înălţimea ei de 1,67 m, i-a dat un pumn apocaliptic în plină figură lui Alexa, care măsoră 1,87 m, încât i-au zburat pletele şi barba. După această fază, antrenorul nu a ripostat. A făcut stânga împrejur cu capul plecat, în furtuna de vorbe ”drăguţe” ale interlocutoarei sale. 

Se pare că cea care a provocat întregul scandal este o tânără brunetă pe nume Andrada, despre care se spune că este actuala iubită a lui Alexa. 

Tânăra a venit cu el la meci şi a refuzat să plece la finalul partidei. Gestul a înfuriat-o pe Anamaria Prodan, care primise asigurări că între cei doi nu mai există vreo legătură. 

Citeşte şi

FOTO EXCLUSIV Cine este bomba sexy pentru care Dan Alexa şi-a luat un pumn în figură

EXCLUSIV Prima reacţie a Anamariei Prodan după corecţia aplicată lui Alexa: «Eu şi Dan ne-am împăcat!»

 

p33-3-2col-alexa-si-prodanca.jpg

După meci, Anamaria i-a tras un croşeu de dreapta lui Alexa, apoi au ieşit împreună ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat

Deşi este extrem de clar că episodul a fost unul de gelozie, Prodanca îl încadrează la conflict de muncă. Ea spune că s-a înfuriat din cauza unor transferuri nereuşite, în timp ce el a şi uitat că şi-a luat bătaie: ”Nu s-a întâmplat nimic!”. 

p42-4-2col-gagica-alexa.jpg

Andrada şi Alexa au plecat împreună de la stadion

Adevărul este însă altul! Prin lumea fotbaliştilor se vorbeşte că Anamaria Prodan e o femeie liberă de câteva luni bune. ”Ana şi Laurenţiu au divorţat de câteva luni. Cei doi au hotărât însă să nu spună nimic despre acest lucru, şi asta pentru că au proiecte şi afaceri care le aduc foarte mulţi bani. În aceste business-uri nu ar da bine să se ştie că sunt divorţaţi, deci relaţia aceasta a lor acum este doar de imagine. Au rămas în relaţii foarte bune, îşi petrec timpul cu copiii, ea mai merge la el în Dubai, dar în calitate de fostă nevastă”, a declarat o sursă din apropierea celor doi, pentru Click!.

dan_alexa_si_andrada_2.jpg

dan alexa si andrada mamaia
Dan Alexa şi Andrada, pe plaja IpaNera
foto: Click!

În plus, nici Reghe nu e un bărbat singurel. ”Laurenţiu ştie de Alexa. Dar de ce l-ar deranja? Are şi el o iubită tinerică, foarte frumoasă, şi ca să vedeţi că fata nu e vreo aventură, i-a făcut un salon de înfrumuseţare pe Dorobanţi”, au mai povestit persoane din anturajul celor doi pentru Click!. 

Se întoarce la PRO TV

După mai bine de un an de pauză de pe micile ecrane, Anamaria Prodan va putea fi văzută din nou, în calitate de prezentatoare a emisiunii ”Gospodar fără pereche”, de la PRO TV. Încep preselecțiile pentru noul sezon, așa că doritorii se pot înscrie pentru participare.  

Zece ani de căsnicie şi zeci de milioane de euro avere

În 14 iunie 2008, după un an de relație, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în Nevada.  Celebra impresară are două fete din prima căsnicie, iar cu Reghecampf un băiat.  Anamaria a câștigat bani foarte mulți ca agent FIFA și realizator TV. 

A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. Împreună, Prodanca și Reghecampf au o avere de zeci de milioane de euro. Au 11 case în țară, dar și în străinătate. Numai în Las Vegas au o vilă și un apartament în clădirea deținută de președintele Americii, Donald Trump. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5