Primul lucru pe care îl bea Teo dimineața. "E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac eu de ani de zile"

teo-trandafir.jpg

Teo Trandafir
foto: Kanal D

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

La 52 de ani, Teo a reușit să reinveteze total. Toți se întreabă, însă, cum se menține în formă vedeta și care este dieta-minune a prezentatoarei de la Kanal D.

În 2013, Teo Trandafir a suferit o intervenție de micșorare a stomacului, în urma căreia a pierdut 63 de kilograme. Însă, pentru a-și ține kilogramele în frâu, Teo a fost nevoită să urmeze un regim alimentar drastic. Prezentatoarea are și un secret, pe care abia acum l-a împărtășit. Vedeta bea dimineața, la prima oră, un litru și jumătate de apă, care o ajută să elimine toxinele din corp. “Beau un litru și jumătate de apa dimineața, cum mă trezesc! N-ați vrea să știți cum e până înghiți atâta apă. E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac eu de ani de zile”, a dezvăluit Teo, în emisiunea ei de la Kanal D.

De ce se bea apă caldă pe stomacul gol. Loredana Groza, Romanița Iovan și Anastasia Lazariuc au ritualuri naturiste

Mirabela Dauer a slăbit 4 kg în izolare. Are un truc pe care îl face în fiecare dimineață

Teo nu e singura vedetă care are tabieturi matinale. Unele vedete beau apă caldă pe stomacul gol, altele, apă cu zeamă de lâmăie, iar altele pun câte un ban de argint în paharul cu apă. Toate acestea, pentru accelerarea metabolismului, pentru stimularea digestiei, pentru prevenirea infecțiilor. De astfel de ritualuri nu se dezic vedete precum Loredana Groza, Romanița Iovan și Anastasia Lazariuc, care arată senzațional la vârsta mijlocie.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5