Mirabela Dauer a slăbit 4 kg în izolare. Are un truc pe care îl face în fiecare dimineață

mirabela-dauer.jpg

Mirabela Dauer este născută pe 9 iulie 1947
foto: arhivă personală

Peste două luni împlinește 73 de ani, însă Mirabela Dauer are o vervă și o energie de nedescris. Artistei i-a lipsit în această perioadă publicul, scena, emisiunile tv, dar a încercat să nu se plictisească nici acasă. Și i-a reușit! În plus, a scăpat și de câteav kilograme, cu dietă.

Mirabela Dauer și-a făcut cont pe TIK TOK, unde a urcat tot felul de filmulețe amuzante, a muncit în grădină, ajutată de câteva prietene, și a reușit să aibă mai multă grija de ea. Artista a reușit să slăbească, în cele două luni petrecute la domiciliu, nici mai mult, nici mai puțin de 4 kilograme. Invitată în emisiunea "La Măruță", de la Pro TV, doamna cântecului românesc arăta splendid, coafată și accesorizată cu bijuterii. "Da, am slăbit. Cam vreo 4 kilograme am reușit să dau jos. Mă simt foarte bine", a mărturisit artista în platoul de televiziune. Deși este foarte pofticioasă și a făcut o pasiune nebună pentru mâncarea chinezească, în special pentru sushi, iată că a reușit să nu acumuleze kilograme, ca alții.

mirabela-dauer_2.jpg

Mirabela Dauer, zilele trecute, în Parcul Cișmigiu
foto: arhivă personală

Acum 3 ani a slăbit 14 kilograme

Recordul simpaticei artiste este cel de acum trei ani când a reușit să se subțieze vizibil. „Am slăbit 14 kilograme. Eu nu pot să țin regim pentru că sunt o gurmandă. În schimb, beau apă fiartă cu lămâie pe stomacul gol, dimineața. Mi s-a strâns stomacul. Mi-am propus să slăbesc. Îmi e foarte bine din toate punctele de vedere. Mi-am făcut așa un mod de viață. Când mă trezesc îmi beau apa cu lămâie și apoi trebuie să stau o oră și apoi beau cafeaua și ce mai am nevoie”, a declarat Mirabela Dauer pentru ”Dincolo de aparențe”, de la Antena Stars.

Citește și:

A murit din cauza dietei cu lămâie şi cu bicarbonat?

Totul despre boala cruntă a Mirabelei Dauer

Loading...
 
 

Citește și