Primele poze de la noul «Next Star». Loredana Groza, cu o rochie minusculă în juriu

juriu-next-star-loredana-groza_1.jpg

Juriul "Next Star": Ștefan Bănică, Loredana Groza și Dorian Popa
foto: Antena 1

Așteptarea se apropie de sfârșit. Cel de-al zecelea sezon "Next Star" începe joi, de la ora 20:00, la Antena 1. Dan Negru revine la emisiune și are colegi noi în juriu, însă toți ochii vor fi pe Loredana, fosta divă PRO TV, care a bifat transferul anului în televiziune.

Show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, va avea premiera celui de-al zecelea sezon joi, 12 martie, de la ora 20:00, la Antena 1. Prima ediție a noului sezon va aduce în fața celor trei jurați, Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, opt concurenți extrem de talentați. Fiecare dintre ei va încerca să-i impresioneze pe jurați și să se califice în marea finală, care pune în joc Trofeul Next Star, în valoare de 20.000 de euro. Co-prezentatorul show-ului este Șerban Copoț care, și de această dată, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Loredana, sexy, Bănică, precum un star rock

Antena 1 a dat publicității primele poze de la filmări, cu noul juriu, și evident că toți ochii cad pe frumoasa Loredana Groza, care la 49 de ani arată și se îmbracă precum o puștoaică. În prima ediție Next Star o veți vedea într-o rochie extrem de scurtă, roz aprins, cu machiaj pronunțat și bucle de păpușă. Ștefan Bănică a rămas pe stilul pe care îl știm, etalându-și accesoriile rock și pectoralii sub cămașa descheiată.

juriu-next-star-loredana-groza_2.jpg

next star
Loredana Groza, sexy în juriul "Next Star"
foto: Antena 1

Care sunt regulile emisiunii

Încă din prima ediție, Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa au fost uluiți de micii concurenți. “Eu nu am crezut, în viața vieților mele, că o să existe așa un moment pe scena Next Star”, spune Dorian Popa, aflat pentru a cincea oară în fotoliul de jurat, la Next Star. Surprizele vor fi de proporții atât pentru Loredana, cât și pentru Ștefan Bănică, aflați pentru prima dată în ipostaza de jurați ai unui talent show care are ca protagoniști copiii. „Vreau să-ți spun, cu toată admirația, că numărul tău poate fi prezentat oriunde în lumea asta. A fost excepțional! Nu m-ar mira să te văd executându-l la Cirque du Soleil – Las Vegas”, este una dintre reacțiile lui Ștefan Bănică. “A fost copleșitor. Ne-ai topit sufletele și ne-ai făcut să visăm”, spune și Loredana, emoționată până la lacrimi.

Și în acest sezon, publicul își va putea alege favoritul, pe care îl poate trimite în finala de popularitate, care pune în joc un premiu în valoare de 5.000 de euro. Toți finaliștii serii, mai puțin câștigătorul, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Next Star, creată special de Antena 1. Votul începe la finalul fiecărei ediții și se încheie a doua zi, vineri, la ora 16:00. Numele concurentului care se califică în finala de popularitate va fi anunțat în fiecare vineri, în cadrul Observator 16. Aplicația Next Star poate fi descărcată atât de pe App Store, cât și de pe Google Play.

Citește și:

Alessandra Stoicescu îi ia locul Andreei Berecleanu la Observatorul Antenei 1. Se luptă pentru audiență cu Andreea Esca

Dan Negru e pregătit de măcel cu Pro TV: "Să fie război!"

 

Loading...

Citește și