Când începe «Next Star», show-ul de la Antena 1 cu Loredana și Ștefan Bănică în juriu

stefan-banica-loredana-groza-dorian-popa-next-star.jpg

stefan banica loredana groza dorian popa
Ștefan Bănică, Loredana Groza, Dorian Popa, noul juriu de la «Next Star»
foto: Antena 1

Talent show-ul «Next Star» revine la Antena 1 cu un nou sezon. Emisiunea prezentată de Dan Negru va aduce pe scena Next Star și în fața telespectatorilor cei mai talentați copii ai României, dar și un nou juriu.

Emisiunea «Next Star» revine la Antena 1 din data de 12 martie (joi), de la ora 20.00, iar surpriza o constituie noul juriu, format din Loredana (transferul anului de la PRO TV), Ștefan Bănică și Dorian Popa.  Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Ce spune Loredana despre rolul de la «Next Star»

“Sunt bucuroasă și nerăbdătoare să fiu în platoul Next Star, să începem acest show, să cunosc concurenții, care nu sunt unii obișnuiți, ci niște copii geniali. Cu siguranță mă voi lăsa șantajată emoțional (râde), cine oare rezistă în fața copiilor? Și cred că eu, fiind și singura femeie din juriu, dar și mamă, voi fi mai sensibilă la toate momentele care vor fi performate în fața noastră, pentru că sunt convinsă că vor fi neașteptate. Copiii sunt inventivi, iar generația născută în acest mileniu este incredibilă. Au o imaginație nebună. Abia aștept să intru în lumea lor și împreună să le arătăm celor de acasă cum stăm în 2020 cu pepiniera românească de talente. E o ipostază inedită pentru mine, e un nou început și abia aștept să-l descoperim împreună, să mergem pe acest drum împreună. Vă aștept cu mare drag la Next Star. Să vă pregătiți pentru ceva incredibil de frumos!”, spune Loredana. 

dan-negru.jpg

dan negru
Dan Negru, prezentatorul show-ului
foto: Antena 1

Ștefan Bănică: «Mă bucur să mă reîntâlnesc cu Dan Negru și Loredana»

“Mă bucur că pot să fiu în preajma copiilor, la Next Star. Îmi plac copiii și consider că aceștia pot provoca surprize extraordinare, mai ales emoționale, pentru că ei sunt curați, sinceri, adevărați. Ei încă nu știu să trișeze. De asemenea, mă bucur să mă reîntâlnesc, după atâția ani, cu Dan Negru și Loredana, și să-l cunosc pe Dorian Popa. Am și emoții, pentru că mereu am emoții înainte de un spectacol, concert sau show de televiziune, dar și o mare curiozitate. Cred că emisiunea are toate atuu-rile să fie pe placul telespectatorilor, care sper să fie de toate vârstele. Copiii pot crea o emoție senzațională și cred că asta este și miza show-ului, să aducă  emoție, umor și bună-dispoziție”, adaugă Ștefan Bănică.

Dorian Popa: «Voi avea foarte multe de învățat»

“Sunt foarte bucuros, dar și extrem de emoționat să fiu din nou la Next Star, dar și  pentru că fac parte dintr-o formulă de juriu în care se află două mari personalități artistice, Loredana și Ștefan Bănică. Sunt două embleme ale showbiz-ului românesc, iar asta pentru mine reprezintă un mare avantaj, pentru că sunt sigur că în acest sezon voi învăța, la rândul meu, foarte multe avându-i în preajmă. În privința copiilor care vor veni în fața noastră, voi încerca să îmi dau seama dacă au potențialul să facă o carieră din ceea ce ne vor prezenta pe scenă, le voi reaminti că școala și învățătura sunt binevenite în paralel cu orice latură artistică pe care încercăm să o dezvoltăm și voi încerca să caut la ei această “latură” contemporană, legată de youtube și vlogging, la mare modă și nou venite pe piață.”, adaugă Dorian Popa.

În 2018, juriul celui de-al 9-lea sezon «Next Star» a fost format din Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa.

Citește și:

Loredana Groza nu e singurul star care s-a mutat la rivali. Ce alte vedete de top au migrat în televiziune

Loredana Groza șochează după ce a plecat din PRO TV: «Sex pe canapea», videoclip interzis minorilor

 

Loading...

Citește și