Dani Oţil îşi răsfaţă iubita sexy în Peru. Uite ce palmares are tânăra!

12_dani-otil-machu-picchu.jpg

Peisajul şi publicarea în acelaşi timp i-au trădat pe Dani Oţil şi pe Gabriela Prisăcariu

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

S-a iubit cu Mihaela Rădulescu (49 de ani), iar acum a trecut la o categorie de femei apropiate de vârsta lui. Prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” (Antena 1), Dani Oțil (38 de ani) se iubește cu o superbă domnișoară de 26 de ani, model de succes. Gabriela Prisăcariu a absolvit Facultatea de Drept, însă profesează în lumea modei și a devenit cunoscută după ce a câștigat în 2015 concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” (Kanal D).

Cei doi sunt împreună de puțin timp, însă și-au consolidat relația după ce au petrecut o vacanță în Peru. S-au ferit să posteze imagini împreună, însă au făcut publice fotografii fix din aceleași locuri superbe. Până acum, nici Dani, nici Gabriela, alias „Miss Funduleț”, cum mai e alintată blondina, nu au suflat un cuvânt despre povestea lor. 

Iată ce spunea Gabriela despre bărbați acum câțiva ani: „Bărbații caută în general femei proaste. Nu mi-am găsit jumătatea și nici nu o caut. Am fost cu bărbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”. 

gabriela-prisacariu-iubita-dani.jpg

gabriela prisacariu
Iubita lui Dani Oțil este este superbă și are un corp perfect
foto: arhivă personală

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5