Primele 15.000 de abonamente pentru Untold 2020, vândute în 30 de secunde

4_untold1.jpg

Primele abonamente la festivalul Untold de anul viitor s-au vândut în 30 de secunde
Foto: arhivă personală

Record de vânzări la Untold 2020! Organizatorii au anunţat că primele 15.000 de abonamente pentru cea de-a şasea ediţie a festivalului, scoase la vânzare miercuri, la ora 14.00, s-au epuizat în doar 30 de secunde.

Avem mulţi iubitori de muzică electronică. Aşa se explică de ce abonamentele scoase la vânzare cu 9 luni de seria de concerte s-au epuizat în jumătate de minun. 

"În doar 30 de secunde, peste 15.000 de fani ai Festivalului Untold şi-au asigurat intrarea la unul dintre cele mai aşteptate festivaluri de muzică din lume, Untold. Cei care nu au reuşit să-şi achiziţioneze astăzi un abonament pentru ediţia din 2020 mai au o şansă săptămâna viitoare. Miercuri 27 noiembrie, ora 14.00 e disponibilă o nouă serie de abonamente la preţuri speciale, începând de la 119 euro plus taxe. Acestea pot fi achiziţionate doar de cei care s-au înregistrat pe untold.com”, au transmis organizatorii.

Festivalul Untold va avea loc, între 30 iulie şi 2 august, la Cluj-Napoca.

Record de participanţi la Untold 2019

Peste 372.000 de participanţi au fost prezenţi în cele patru zile ale festivalului Untold din Cluj la ediţia din această vară. Cei mai mulţi spectatori au fost înregistraţi în ultima zi când pe scena principală a urcat Robbie Willliams, invitatul special al ediţiei a 5-a. Pe scena principală au mai cântat Kungs, Tinie Tempah, Nickz Romero, David Guetta şi Martin garrix. Dj+ul francez David Guetta a revenit la Cluj-Napoca după ce a fost prezent la prima ediţie a festivalului Untold. 

 

 

Citeşte şi:

 

Cum s-au îmbrăcat vedetele la Untold: Mirela Vaida s-a distrat cu soacra și copiii, Andreea Esca a dormit pe holuri

E milionar, dar banii nu îl pot ajuta. Un fondator al Untold este foarte bolnav

 

Loading...

Citește și

  • untold 2017 festival muzica electronica

    Timp de patru zile, Clujul va găzdui cel mai iubit festival de muzică din România. UNTOLD începe astăzi, 2 august, iar petrecăreţii vor dansa pe ritmurile pieselor celor de la The Chainsmokers, Afrojack , Diplo şi mulţi alţii. Uite ce ai voie şi ce nu ai voie să faci la UNTOLD 2018.

  • Chef Foa

    Un eveniment reuşit implică întotdeauna, pe lângă muzică de calitate, şi mâncare delicioasă. Organizatorii de la UNTOLD ştiu foarte bine acest lucru, iar anul acesta l-au luat alături pe Chef Foa, unul dintre cei mai renumiţi specialişti de „cooking” din România. El a stabilit deja meniul din care vor mânca atât artiştii care vor urca pe scenă la festival, cât şi publicul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1