E milionar, dar banii nu îl pot ajuta. Un fondator al Untold este foarte bolnav

Ultima actualizare:

    Sorin Gadola a povestit prin ce Iad trece de mai mulți ani
Sorin Gadola a povestit prin ce Iad trece de mai mulți ani

Sorin Gadola, cel care a investit cei mai mulţi bani în conceptul Untold a luat anul trecut prin surprindere pe toată lumea când a renunţat la partea lui din firmă. El a explicat prin ce chinuri trece și cum a ajuns să învețe să mănânce din nou. ”Toți banii din lume nu mă pot ajuta”, a spus Sorin Gadola.

În 2015, la Cluj-Napoca, a intrat agresiv, direct în top, un festival de muzică electronică, Untold. În primul an, au venit la eveniment circa 60.000 de persoane din toată lumea. Anul trecut, au fost peste 300.000.

Totuși, unul din fondatorul festivalului, Sorin Gadola, a luat prin surprindere pe toată lumea anul trecut când a renunţat la partea lui din firmă.

Nimeni nu prea a înţeles de ce, dar tânărul a scris pe Facebook o lungă și dureroasă mărturisire.

”De circa 7-8 ani am început să experimentez niște dureri în tot corpul. Un fel de dureri interne, care nu se manifestau în exterior. La început, erau suportabile, dar după un timp au ajuns să-mi afecteze viață într-un mod destul de crunt. Au început să îmi afecteze sistemul digestiv, absorția mineralelor și a vitaminelor, durerile s-au extins în ligamente, dureri de oase, dureri de colon, dureri de stomac, migrene (cu tot cu grețuri și vomă), mi-a fost afectată foarte tare energia și după cum ziceam, nu în ultimul rând personalitatea, viața”, a scris Sorin Gadola.

Tânărul de 31 de ani spune că timp de 5 – 6 ani a primit o mulțime de diagnostioce pentru care care s-a tratat cu medicamente, vitamine, minerale, în cantități uriașe.

”În ăștia 5 ani mi s-au prescris foarte multe medicamente, am investit foarte mulți bani, am urmat tratamente cât se poate de intense și de puternice prin tot ce înseamnă clinici și spitale din România, Austria, Germania. Degeaba vă scriu câți bani am investit în circa ăștia 5 ani că nu mă veți crede, e o suma enorm de mare, evident am fost finanțat de părinți, și uite așa am aflat: cu toți banii din lume nu mai pot face nimic pentru mine”, a scris Sorin Gadola.

La sfârșitul analizelor, mai mulți doctori au făcut o ședință pentru cazul lui și concluzia a fost că are boală autoimună la colon și că nu știu ce se mai poate face pentru a îl salva.

Tratamentul experimental îi dă speranțe

Sorin Gadola a trecut prin acest Iad singur, fără să spună prietenilor sau familiei. Lupta nu s-a încheiat, dar sunt vești bune.

”Vă pot spune doar că mâncarea nu mai era mâncare pentru mine, somnul nu mai era somn și viață nu mai era viață. Acest moment a fost răscrucea vieții mele. Mi-am schimbat stilul de viață, am început să meditez, să mă apropii mai mult de natură și de credință mea. Între timp un prieten foarte bun mi-a recomandat o alternativă medicală, în domeniul biotehnologic. Am zis că mai fac un efort (eram foarte obosit psihic după 5 ani de încercări) și mă duc să vedem despre ce-i vorba. Prima jumătate de an de tratament biotehnologic, n-am înțeles mare lucru, nu prea credeam, repet eram obosit.

În prima zi de tratament, am aflat că aveam niște intolerante alimentare foarte puternice la 99% din mâncare. Din toate alimentele de pe piață, eu aveam voie 3: mămăligă goală, orez alb sau cartof copt, fără alte ingrediente. De mai introduceam ceva în plus, începea o luptă a corpului meu cu mine, de nu mai eram capabil de nimic, cel puțin 3 zile și 3 nopți. Am dus-o așa 4-6 luni cu cele 3 alimente menționate, după care am început să introduc la recomandarea doctorilor din acel centru biotehnologic, o roșie, o ridiche, un pește. Câteodată acceptă corpul aceste alimente noi, câteodată se lupta cu mine până la epuizare. În prima jumătate de an n-am înțeles nimic din tratament și a durat în jur de 2-3 ani”, a scris Sorin Gadola.

Sursa: bunadimineataiasi.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net