Prima reacție a Laviniei Pârva despre sarcina cu Bănică

lavinia-parva-insarcinata.jpg

lavinia parva insarcinata
Se pare că Laviniei Pârva îi priește sarcina
foto: arhivă personală

Lavinia Pârva își vede visul cu ochii și radiază de fericire, după cum se vede și din fotografia pe care a pus-o pe Facebook în urmă cu doar câteva momente. Azi, 17 decembrie, solista a venit cu prima reacție în urma anunțului-bombă pe care soțul ei, Ștefan Bănică, l-a făcut sâmbătă, în timpul concertului de la Sala Palatului. El a anunțat că va fi tătic pentru a treia oară.

La 34 de ani, Lavinia Pârva a reușit cam tot ceea ce și-a propus. În septembrie 2017 a devenit soția bărbatului pe care îl iubește din 2011, iar acum îi va dărui acestuia și un copil. Ștefan Bănică (51 de ani) a făcut marele anunț sâmbătă, chiar de ziua Violetei, fiica pe care o are din căsnicia cu Andreea Marin. ,Doamenlor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Mos Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară'', a spus Bănică pe scenă, în aplauzele celor peste 4.000 de spectatori care s-au aflat sâmbătă, 15 decembrie, în sală. Inclusiv Lavinia, fericita mămică, s-a aflat în public și probabil gestul soțului a umplut-o de fericire. Azi, solista a avut și ea o primă reacție și a scris un mesaj pe Facebook, însoțit de o fotografie și de un videoclip de sezon. "Vă mulțumim tuturor pentru gândurile bune", a scris Lavinia.

În 2011 am surprins-o pe Lavinia ieșind din blocul lui Bănică

S-au cunoscut la ”Dansez pentru tine”, când Lavinia Pârva participa în calitate de concurentă la emisiune, iar Ștefan Bănică era prezentator. În 2011, Click! a surprins-o pe fosta componentă a trupei Spicy în timp ce intra în blocul din strada Amman, în care Ştefan Bănică deţine un apartament. Camuflată cu o pălărie-clop și o pereche de ochelari mari şi negri, bruneta a ieşit de-acolo după fix trei ore.

[[{"fid":"1875775","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Ştefan Bănică, Andreea Marin, Violeta, Lavinia Pârva, fiica andreei marin, fiica banica marin","field_subtitle[und][0][value]":""},"type":"media","attributes":{"title":"Ştefan Bănică, Andreea Marin, Violeta, Lavinia Pârva, fiica andreei marin, fiica banica marin","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Andreea Marin, pe atunci soția lui Bănică, se afla la Moscova. La ieşirea din bloc, cântăreaţa a fost întrebată de fotoreporterii Click! ce caută acolo. Ea s-a fâstâcit şi a negat că ar fi venit la Ştefan. Însă, ulterior i-a transmis un mesaj pe telefon, care a dovedit că între cei doi e ceva mai mult: «Nuuu ieşi». La scurt timp însă, din bloc a ieşit şi Ştefan Bănică.

[[{"fid":"1875771","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Fotoreporterii Click! au dezvăluit relația dintre Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva","field_subtitle[und][0][value]":""},"type":"media","attributes":{"title":"Fotoreporterii Click! au dezvăluit amantlâcul dintre Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

 

 

Loading...

Citește și

  • Ştefan Bănică Jr. va deveni tată pentru a treia oară! Soţia acestuia, Lavinia Pârva, este însărcinată. Anunţul a fost făcut de artist la sfârşitul concertului susţinut la Sala Palatului sâmbătă, 15 decembrie.

  • Lavinia Pârva (33 de ani) încheie un an reuşit din toate punctele de vedere. În septembrie s-a căsătorit cu Ştefan Bănică, recent a lansat o piesă superbă, de Crăciun, urmează pregătirile pentru concertele de Revelion, dar cel mai important este faptul că solista îşi doreşte să devină mamă. Ea ne-a spus toate detaliile într-un interviu exclusiv.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1