Prima imagine cu fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka: «Grăsuță, scandalagioaică și atentă»

andreea-ibacka-cabral-poza-fetita.jpg

Cabral a publicat pe rețelele de socializare prima imagine în care apare fetița lui și a Andreei Ibacka
Foto Instagram

Cabral și soția lui, Andreea Ibacka, sunt în culmea fericirii de când familia lor s-a mărit cu încă un membru. Având în vedere că admiratorii celor doi sunt extrem de curioși în privința bebelușului, cuplul a decis să publice pe rețelele de socializare și prima imagine în care apare micuța lor nou-născută.

Andreea Ibacka a devenit mămică pentru prima dată marți, 4 decembrie, atunci când a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta trece prin una dintre cele mai speciale și emoționante perioade din viața sa, venind în sfârșit clipa în care își poate strânge micuța la piept. Deși cei doi proaspeți părinți nu sunt încă siguri nici acum de numele pe care fetița lor îl va purta, momentan cea mică este alintată cu „numele de cod” Petunia.

andreea-ibacka-a-nascut.jpg

Andreea Ibacka a născut o fetiță
Foto Instagram

Cabral este un tătic mândru și fericit, prezentatorul TV mărturisind că a fost asaltat cu sute de mesaje din partea fanilor, după ce Andreea Ibacka a născut. Pentru a satisface curiozitatea admiratorilor săi virtuali, acesta a publicat prima imagine în care apărea micuța lui, însă a anunțat că nu dorește să o expună presei, așa cum nu a procedat nici în cazul lui Inoke, fiica lui din mariajul cu Luana Ibacka. De aceea, în fotografia în cauză apare doar o mânuța celui mai nou membru al familiei.

Prima imagine cu fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka

Fetița pare să aibă un ten deschis la culoare, semănând mai mult cu mămica ei, şi părul foarte bogat. „Salut. Sunt Cabi. Tatăl lui Inoke și al... Petuniei (da, nu avem nume nici acum).În primul rând... vă spun că m-ați făcut praf cu mesajele de ieri. V-ați oprit și ne-ați urat frumos, de m-a luat și mai tare de cap. Și pentru asta vă mulțumim!

fetita-cabral-andreea-ibacka.jpg

Cabral a susținut că nu dorește să-și expună fetițele
Foto Facebook

În al doilea rând, pare că mulți au intuit deja, la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor’sa a’ mică. E mai bine așa, mai ales pentru ele. Și vă mulțumim că înțelegeți treaba asta. Pitica e bine. Grăsuță, scandalagioaică și atentă deja la tot ce e în jur.
Andreea Ibacka e bine și ea. Mă rog, fericită leșinată.. Am pus prima poză pe care o am cu ea. Ea mă ține de deșt, eu leșin… d-astea”, a scris Cabral, în stilul caracteristic, pe rețelele de socializare.

Loading...

Citește și

  • Andreea Ibacka a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Cabral a anunțat de câteva ore faptul că Andreea se pregătea să aducă pe lume primul copil al ei. Cabral este foarte bucuros și a publicat mai multe fotografii pe rețelele de socializare unde a apărut îmbrăcat în halat de spital, iar în decrierea imaginilor el a anunțat pe lume venirea celui de-al doilea copil al său.

  • Andreea Ibacka se pregătește să devină mămică pentru prima oară, iar soțul ei, Cabral, îi este alături în fiecare moment. În cadrul unui interviu oferit recent, prezentatorul de la „Ce spun românii” a dezvăluit care a fost unul dintre cele mai emoționante momente din timpul sarcinii partenerei lui de viață. Se pare că Andreea Ibacka s-a emoționat atât de tare încât a început chiar să plângă! Iată despre ce este vorba!