Fiica lui Cabral este o adolescentă superbă

cabral_1.jpg

cabral
Cabral are o fiica adolescentă din mariajul cu Luana
Foto: Instagram

Cabral se pregăteşte să schimbe scutece după 15 ani de la primul copil. Prezentatorul Pro Tv mai are o fiică Inoke din căsnicia cu Luana. Adolescenta a încheiat cu brio ciclul gimnazial de la Şcoala Ioanid şi se pregăteşte pentru liceu. A fost căsătorit cu Luana Ibacka, între anii 2000 și 2006.

Cabral are de ce se mândri. Fiica lui, Inoke, s-a transformat într-o adolescentă după care întoarce capul multă lume. Are un chip luminos și părul ondulat și lung. Fiica lui Cabral din prima căsătorie  cu Luanaa încheiat cu brio ciclul gimnazial de la Şcoala Ioanid şi se pregăteşte pentru liceu.

inoke2.jpg

inoke fiica cabral
Inoke are părul lung şi ondulat
Foto: arhivă personală

„Genul acela de clipă în care uit tot ce a fost greu! Mulţumesc Doamne… şi doamne profesoare… directoare… şi unui şir de femei nevăzute aici care ne-au susţinut…”, a scris cu mândrie Luana Ibacka pe pagina ei de socializare. Ea a publicat pe pagina de Facebook câteva fotografii de la serbarea de terminare de an a fiicei sale.

Andreea Ibacka, soţia lui Cabral, a făcut anunțul sarcinii pe blogul personal, cu ajutorul unei fotografii sugestive în care apar ei doi și un cărucior de bebeluși. „Scriu dintr-o singură suflare… cu fluturi în stomac, așa cum mă trezesc în fiecare dimineață a ultimelor luni”, a fost mesajul fotografiei de pe blog. 

loading...
Loading...

Citește și

  • Soția lui Cabral Ibacka este însărcinată. Prezentatorul tv va deveni tătic pentru a doua oară. Deși în urmă cu mai mult timp, se bănuia că Andreea Ibacka ar fi fost însărcinată, nimic nu a fost confirmat până în prezent.

  • Cabral şi Andreea Ibacka formează un cuplu atipic: el măsoară doi metri şi are pielea ciocolatie, iar ea are doar 1, 65 m şi este albă ca brânza. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare şi, susţin ei, a fost dragoste la prima vedere. A urmat o nuntă ca în poveşti, căsnicia lor fiind plină de adrenalină, căci îi găseşti ba în vacanţe cu rulota, ba pe motociclete.