Poze rare cu fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Violeta a împlinit 12 ani

andreea-marin-si-fiica-sa-violeta_0.jpg

andreea marin si fetita ei violeta
Andreea Marin spune că Violeta este un copil foarte bun
Foto: arhivă personală

12 ani de iubire necondiționată au trecut pentru Andreea Marin, care și-a sărbătorit unica fiica, pe Violeta, în 15 decembrie. Fetița vedetei și a lui Ștefan Bănică a împlinit 12 ani, ocazie cu care celebra sa mamă a făcut o excepție de la discreția cu care abordează viața fiicei sale și a împărtășit un colaj cu câteva imagini care o surprind pe Violeta în ipostaze jucăușe și expresive.

Cu părul negru și lung și cu ochii albaștri, Violeta este lumina din viața părinților săi. Într-o zi de mare sărbătoare pentru familie, fosta "Zână a Surprizelor" a lăsat să se vadă cât de mândră este de unicul ei copil. "12 ani de iubire necondiționată... La mulți ani, Violeta mea!", a scris Andreea.

Vedeta a avut grijă s-o țină departe pe fetiță de lumea plină de sclipici a showbiz-ului autohton, ba mai mult, i-a ascuns multă vreme că ea însăși este o persoană cunoscută.

violeta_fetita_andreea_marin_stefan_banica.jpg

violeta fetita andreei marin si a lui stefan banica
Violeta a moștenit expresivitatea părinților ei
Foto: arhivă personală

 

Andreea Marin: «I-am ascuns multă vreme Violetei faptul că sunt o persoană cunoscută»

Violeta a aflat foarte târziu că și mama ei este o vedetă, nu numai tatăl ei, Ștefan Bănică Junior. ”I-am ascuns multă vreme Violetei că sunt o persoană cunoscută. Cât am putut de mult. Abia la școală a aflat că mama ei e vedetă. Oricum mie nu-mi place deloc cuvântul ăsta, vedetă. Destul știa despre tatăl ei că este cunoscut. I-am vorbit mai întâi despre campaniile umanitare în care eram implicată, am luat-o cu mine ca să vadă cum lucrez, am vrut să vadă partea asta a lucrurilor, ce poți face pentru ceilalți. N-am lăsat-o multă vreme să se uite la televizor și oricum nu se uita la emisiunile unde mergeam eu”, a povestit Andreea Marin la Click! Tv Live.

 ”Violeta are o personalitate puternică, nu s-a lăsat copleșită de personalitățile părinților. Seamănă mult cu mine din punctul ăsta de vedere. Nu vreau să-i indic nicio direcție în viață. Am norocul să am profesori buni pentru copilul meu, care o învață să trăiască frumos și dincolo de buchea cărții. E foarte bună la limbi străine, e bună și la matematică, scrie foarte bine, are un umor ascuțit, e un copil bun, acum lăsăm timpul să decidă”, a mai spus Andreea.

 

Citește și:

Andreea Marin, despre relația pe care fiica ei o are cu actualul său partener: «Este parte din povestea noastră»

Violeta, fiica Andreei Marin, a ajuns-o în înălţime pe mama sa. Iată o fotografie recentă

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • andreea marin si violeta

    Andreea Marin admite că e foarte dificil să fii părinte în ziua de azi, dar privește cu încredere spre perioada în care va fi mamă de adolescentă, pentru că știe că are ”un copil foarte bun”. Vedeta a avut grijă s-o țină departe pe Violeta de lumea plină de sclipici a showbiz-ului autohton, ba mai mult, i-a ascuns multă vreme că ea însăși este o persoană cunoscută.

  • andreea marin fiica violeta

    Săptămâna trecută, Ștefan Bănică (51 de ani) a devenit tătic pentru a treia oară, iar vestea a dat-o pe Facebook pe 16 mai, când Lavinia era deja externată din maternitate. Bucuria sa imensă a împărtășit-o și cu ceilalți copii ai săi. Radu (17 ani), fiul din relația cu Camelia Constantinescu, și Violeta (10 ani), fiica din căsătoria cu Andreea Marin, au venit să își cunoască fratele. Andreea Marin a povestit despre acest moment unic.