Andreea Marin, despre relația pe care fiica ei o are cu actualul său partener: «Este parte din povestea noastră»

andreea-marin-iubit-adrian-brancoveanu-banner_0.jpg

Andreea Marin a dezvăluit cum se înțeleg două dintre cele mai importante persoane din viața ei: iubitul și fiica ei
Foto: Click!

Andreea Marin trăiește deja de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste alături de actualul său partener de viață, Adrian Brâncoveanu, însă se pare că vedeta TV nu este singura care se bucură în fiecare zi de prezența acestuia. Fiica Andreei, Violeta, l-a acceptat de ceva vreme pe Adrian drept parte din familia lor, iar cei doi au devenit în scurt timp și parteneri de joacă, așa cum povestește fosta prezentatoare TV. Iată declarațiile!

După divorțul de Ștefan Bănică Jr, Andreea Marin a decis să mai dea o șansă iubirii și se pare că decizia ei a fost una care i-a întregit în prezent familia. Vedeta TV are o relație din ce în ce mai serioasă cu actualul său partener, Adrian Brâncoveanu, cuplul comportându-se deja ca o familie bine închegată, după aproape trei ani de conviețuire. 

Andreea Marin, despre relația dintre iubitul său și fiica ei, Violeta

Invitată în cadrul unei emisiuni, Andreea Marin a dezvăluit că fiica ei din relația cu Bănică, Violeta, l-a acceptat pe iubitul său în viața lor și, mai mult decât atât, se pare că cei doi se înțeleg de minune. Fosta prezentatoare a povestit cum cei doi se joacă în fiecare zi împreună, uneori ajungând să facă și „năzbâtii” și să mai spargă câteva lucruri prin casă. 

Andreea Marin a fost invitată în cadrul emisiunii „Agenţia Vip”, difuzată de Antena Stars, unde a vorbit deschis despre relaţia pe care o are cu Adrian Brâncoveanu, dar şi despre modul în care acesta a reușit să ajungă rapid la inima fiicei ei, Violeta, care deja îl vede drept un partener perfect de joacă. 

andreea-marin-si-fiica-sa-violeta_0.jpg

Andreea Marin publică rareori imagini cu fiica ei în mediul online
Foto: Arhivă personală

„Ea este ditamai omuleţul şi este parte din povestea noastră. De fapt, fără Violeta nu există nimic pentru nimeni. În fiecare zi au porţia lor de joacă cu mingea prin casă, cu pernele, îmi mai sparg tablouri, dar trec peste pentru că îi iubesc..”, a explicat Andreea Marin. 

Cât despre relația pe care ea o are cu fiica ei, Andreea a susținut că Violeta este extrem de matură pentru vârsta ei și că uneori o ajută chiar și cu sfaturi. „Violeta este deja mare şi mă ajută, merge în culise. Îi dau sfaturi în fiecare zi, dar şi ea îmi dă mie. Ne-am pierdut aripile ca adulţi şi am ridicat ziduri în jurul nostru, iar copiii văd cerul dincolo de acoperiş. Părinţii mei erau foarte deschişi la mine. O voi susţine pe fiica mea să facă fix ce îşi doreşte”, a mai spus Andreea Marin.

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • andreea marin si violeta

    Andreea Marin admite că e foarte dificil să fii părinte în ziua de azi, dar privește cu încredere spre perioada în care va fi mamă de adolescentă, pentru că știe că are ”un copil foarte bun”. Vedeta a avut grijă s-o țină departe pe Violeta de lumea plină de sclipici a showbiz-ului autohton, ba mai mult, i-a ascuns multă vreme că ea însăși este o persoană cunoscută.

  • Fosta „Zână a Surprizelor” este de mai mult timp personajul preferat al reţelelor de infractori care acţionează în mediul virtual. Aceştia se folosesc de popularitatea Andreei Marin şi expediază în numele ei mesaje pe e-mail prin care solicită bani de la fani. Vedeta îşi avertizează admiratorii să nu pice în capcana infractorilor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1