Poze rare cu Anca Serea la 21 de ani, când a născut primul copil. Fiul ei cel mare a devenit major

anca-serea-3.png

anca serea
Anca Serea şi fiul său, David
Foto Arhivă personală

Anca Serea (39 de ani) este mama a şase copii şi pare să fi găsit elixirul tinereţii. Cu un tonus de invidiat şi o atitudine mereu pozitivă, Anca radiază de fericire la fiecare apariţie publică, iar unul dintre motive este cu siguranţă liniştea şi sprijinul de care se bucură acasă. Joi, 26 martie, vedeta a avut un motiv în plus de bucurie căci fiul său cel mare, David, a devenit major! Cu această ocazie, vedeta i-a transmis un mesaj emoționant pe pagina de Instagram, acolo unde a încărcat o serie de fotografii cu ea în rolul de mămică.

Joi, 26 martie, a fost o zi de sărbătoare pentru membrii familiei Sână-Serea, căci fiul cel mare al fostei prezentatoare a devenit major. David a împlinit 18 ani, iar mama lui este cum nu se poate mai mândră de cel mai mare dintre copiii ei, motiv pentru care a scris un mesaj emoționant pe Instagram.

anca-serea-2.png

anca serea
Anca Serea, alături de David, primul său copil
Foto Arhivă personală

Alături de cuvintele scrise din suflet, Anca a adăugat o serie de fotografii care o înfățișeză ținându-l pe David în brațe, în urmă cu 18 ani, când a venit pe lume. "Fix acum 18 ani, ora 15.55 la Universitar! Mare și frumos, 4.450 de kg și 50 de cm! O experiență de viață unică, caree m-a adus mai aproape de Dumnezeu. Prin voi și pentru voi! Te iubesc, David Serea!", a fost mesajul scris de Anca. 

anca-sereea-1.png

anca serea
Anca Serea a devenit mamă, pentru prima dată, la 21 de ani
Foto Arhivă personală

David este fiul avut de Anca Serea cu fostul său soţ, omul de afaceri Filip Poplingher, care s-a stins din viață în anul 2010, în urma unei lupte cu leucemia. La doar 29 de ani, Anca l-a pierdut pe cel care îi era soț, dar susține că nu va da uitării niciodată sentimentele împărtășite acestuia. ”Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit. Eram foarte tineri. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când viața lui a încetat. E clar că eu și copii suntem marcați. Dragostea nu se pierde. Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu”, au fost mărturisile Ancăi. 

david_fiu_anca_serea.jpg

david serea
David Serea a împlinit 18 ani pe 26 martie
Foto Arhivă personală

Filip a fost răpus de o boală cruntă, leucemia. ”Trei ani de zile ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. Nouă luni de zile analizele i-au ieșit perfect. I s-au făcut și două biopsii care nu au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul noptii, nimic altceva”, a povestit Anca Serea în urmă cu câțiva ani, potrivit ADPM. În ciuda tratamentelor pe care le-a efectuat în America și India, Filip a murit în anul 2010.

anca_serea_familie.jpg

anca serea si familia
Anca Serea este mama a șase copii
FOTO: Elle

 

Citeşte şi

Dorinţele secrete ale vedetelor pentru 2020. Anca Serea, Lora şi Bianca Drăguşanu au planuri mari

Anca Serea, gravidă a şasea oară: "Sarcina nu a fost programată!"

Loading...
 
 

Citește și