Povestea tragică de dragoste a Marinei Voica. Cancerul i-a răpus marea iubire la doar 41 de ani

untitled.png

marina voica
Marina Voica și medicul Viorel Teodorescu au fost căsătoriți 17 ani
Foto Arhivă personală

Marina Voica, în vârstă de 83 de ani, cunoscută pentru hitul nemuritor "Și afară plouă, plouă", a rămas la fel de cochetă, ca în anii de debut, fiecare apariție a cântăreței fiind apreciată. La aproape 84 de ani, Marin Voica demonstreză că frumusețea este atemporală și că fericirea este o stare de spirit care poate fi trăită la orice vârstă. Carismatica cântăreață s-a mutat de mai bine de 15 ani la Breaza, departe de aglomerația din București, însă participă uneori la evenimentele mondene. Cariera impresionantă a Marinei Voica nu mai este un mister pentru nimeni, însă viața personală a uneia dintre cele mai frumoase artiste nu a fost nici pe departe la fel de împlinită.

Ajunsă la 83 de ani, Marina Voica locuiește singură în Breaza, iar pragul casei sale nu este trecut de multă lume. Are câțiva prieteni buni cu care păstrează legătură și participă cu drag la evenimentele culturale din Capitală atunci când timpul îi permite, însă nu are alături un partener de viață cu care să povestească și alături de care să petreacă timpul. A avut o singură mare iubire, care i-a fost răpită în mod tragic de o boală nemiloasă. De la dispariția celui care i-a furat inima Marina Voica nu a mai acordat o nouă șansă dragostei.

marina-voica-varsta-10-664x480.jpg

marina voica tinerete
Marina Voica în tinereţe
Foto Arhivă personală

A divorţat pentru a se putea căsători cu marea ei iubire 

Marina Voica a fost o tânără aventuroasă, jovială și foarte curajoasă. Pe când era la facultate s-a căsătorit cu un student român care studia la Moscova și de la care a moștenit numele sub care avea ulterior să fie cunoscută de întreaga țară. Relația dintre ei nu a fost una de durată, iar divorțul a intervenit rapid căci artista s-a îndrăgostit furtunos și iremediabil de medicul cardiolog, Viorel Teodorescu.

marina-voica-in-casa-breaza.jpg

marina voica
Marina Voica s-a mutat la Breaza în urmă cu 15 ani
Foto Arhivă Click!

Viorel Teodorescu, sufletul pereche al Marinei Voica, a murit la 41 din cauza unui cancer agresiv 

Pentru el a divorțat fără a sta prea mult pe gânduri și lui i s-a dedicat timp de 17 ani. În anul 1980, cu multă speranță în suflet, protagonista unei povești de dragoste demnă de un roman, Marina Voica a părăsit țara de cel care îi devenise soț. Germania nu le-a oferit fericire, ci a fost locul în care Viorel Teodorescu a primit diagnosticul care avea să pună capăt unei iubiri intense și vieții medicului. Un cancer agresiv i-a curmat existenţa la 41 de ani, iar moartea soțului ei a însemnat pentru Marina Voica și închiererea oricărei posibilități de a mai cunoaște o altă dragoste.

 

Citește și 

Marina Voica: «La 83 de ani, sunt singură în izolare, doar Gabriel Dorobanțu s-a oferit să mă ajute»

Marina Voica, fără machiaj la 83 de ani. Curajul i-a fost apreciat de fani

 

 

Loading...
 
 

Citește și

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1