Poartă rochie mulată, fără sutien. Valentina Pelinel, sexy și cu trei copii

12-13-vedete-dsc_7573.jpg

Valentina Pelinel a atras toate privirile datorită rochiei mulate

Când priveşti pozele surprinse de fotoreporterii Click!, nu ai spune că Valentina Pelinel este mămică a trei copii. A născut în martie gemene, iar la patru luni distanţă de la acel unic moment, nevasta lui Cristi Borcea arată supersexy! Acesta e şi motivul pentru care blonda şi-a permis să iasă din casă doar într-o rochie mulată pe rotunjimi.

A ştiut Cristi Borcea (49 de ani) de ce a aşteptat-o atâta! E suficient să te uiţi la ea cum arată şi apoi îţi dai seama că a meritat sacrificiul lui de a se lupta cu morile de vânt ca să ajungă la inimioara Valentinei Pelinel. Anul viitor blondina va schimba „prefixul” şi va împlini 40 de ani, însă reuşeşte să se menţină superbine, deşi a dat naştere la trei copii.

Ea şi afaceristul aflat în spatele gratiilor au un băiat Milan (3 ani), dar şi gemene, Maria Indira şi Maria Rania, pe care le-a adus pe lume chiar de 1 Martie. Deşi a născut de numai patru luni, celebra mămică a reuşit să revină la formelel de dinainte. Este spectaculoasă şi iată că îşi permite să îmbrace rochii mulate pe forme şi chiar să nu poarte sutien.

Valentina Pelinel a început să meargă la sala de fitness

Trebuie să recunoaştem că a reuşit să îşi păstreze bustul ţanţoş, aşa că priveliştea e de lăudat. Nu doar genele sunt bune, ci este şi meritul „profei” de fitness Luminiţa Nicolescu. Pelinel a început deja să meargă la sală pentru a-şi recăpăta mobilitatea şi formele armonioase.

„A început uşor. Nu se recomandă exerciţii prea grele, sunt antrenamente specifice pentru perioada postnatală şi evităm expunerea abdomenului inferior. Lucrăm braţele şi picioarele. Valentina nu s-a îngrăşat prea tare, ea a avut doar burtică, aşa că revenirea la greutatea de dinainte a fost foarte uşoară. Trebuie să ţinem cont că a făcut mişcare până în ultima  săptămână de sarcină şi e un om echilibrat. Ne pregătim pentru cantonamentul de la munte, unde vom face exerciţii timp de 16 zile, însă Valentina nu ne însoţeşte de data aceasta. În acest cantonament programul prevede câte trei-patru  antrenamente pe zi, şi pierderea a şase-opt kilograme. E un program sănătos şi eficient”, a declarat Luminiţa Nicolescu pentru Click! săptămâna trecută. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe doamna Borcea prin oraş, la cumpărături. Şoferul a lăsat-o în apropierea unui magazin de unde a cumpărat câteva lucruri pentru copii şi casă, apoi s-a urcat rapid în maşina de 100.000 de euro şi a plecat fulger către Pipera.

 

Citește și:

EXCLUSIV Unde am surprins-o pe Valentina Pelinel după nașterea gemenelor. Soția lui Borcea a slăbit uimitor

Valentina Pelinel stă fără Borcea cel puţin doi ani

 

 

Loading...
 
 

Citește și