EXCLUSIV Unde am surprins-o pe Valentina Pelinel după nașterea gemenelor. Soția lui Borcea a slăbit uimitor

2-3-bd-1-3col.jpg

Au trecut numai două săptămâni de când le-a adus pe lume pe gemene şi Valentina Pelinel arată deja impecabil
Foto: Mihai Ionescu

Valentina Pelinel se ocupă singură de cei trei copii pe care îi are cu fostul finanţator de la Dinamo, cât timp acesta se află la „răcoare”. Actuala doamnă Borcea şi-a înregistrat bebeluşii la Starea Civilă pentru a le face certificate de naştere. Iată ce bine arată Valentina la două săptămâni de la naşterea gemenelor!

Valentina Pelinel (38 ani) a născut singură, după ce soţul ei, Cristi Borcea (47 ani) a fost iar încarcerat la începutul lunii februarie. Verdictul de 5 ani de puşcărie a fost dat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar decizia este definitivă. În acest timp, Valentina Pelinel îşi vede mai departe de viaţă şi încearcă să fie pentru cei trei copii ai ei şi ai lui Cristi Borcea şi mamă, şi tată. 

2-3-bd-2-25col-.jpg

Blondina s-a dus la starea civilă a sectorului 1 ca să-şi înregistreze fetele
Foto: Mihai Ionescu

2-3-bd-4-25col.jpg

Foto: Mihai Ionescu

Fotoreporterii Click! au surprins-o ieri când a mers la buna ei prietenă şi antrenoare Luminiţa Nicolescu, pentru a face sport şi yoga. De altfel, la numai două săptămâni de la naştere, fostul model arată de senzaţie. După trei ore petrecute în sala de gimnastică, şoferul a venit imediat şi a luat-o pe soţia lui Cristi Borcea şi s-au îndreptat spre Primăria sectorului 1 din Bucureşti, respectiv la Direcţia Starea Civilă şi Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, pentru ca blonda să-şi înregistreze bebeluşii şi să le poată face certificate de naştere. După ce s-a dat jos din bolidul de lux de peste 100.000 de euro, Pelinel a luat-o pe jos spre primărie, cu buletinul în mână şi alte câteva acte. A intrat, a stat aproape o oră înăuntru şi apoi a ieşit cu certificatele de naştere în mână. S-a îndreptat către automobilul în care o aştepta şoferul. De remarcat cât de supărată este blonda. Nu e uşor să creşti singură trei copii!

2-3-bd-3-25col.jpg

Avea în mână buletinul, actele de la maternitate şi o mască de protecţie ca să nu ducă acasă vreun virus
Foto: Mihai Ionescu

Valetina Pelinel şi Cristi Borcea s-au cununat civil pe 12 septembrie 2018, iar nunta au făcut-o la Budapesta pe 30 septembrie, unde au fost cununaţi de cuplul Marius Vizer şi Irina Nicolae. Cei doi mai au împreună un băieţel pe nume Milan Cristian, care va împlini 3 ani pe 8 iunie, iar gemenele, care au venit pe lume pe 1 martie, au fost cel mai frumos cadou pentru mămica lor şi i-au mai alungat tristeţea legată de faptul că Borcea se află închis. Nici Valentina şi nici Cristi nu au spus ce nume le vor da celor două fetiţe, însă au dezvăluit încă de dinainte ca acestea să vină pe lume, că micuţele vor purta acelaşi nume sfânt. ”Vor avea, evident, şi un nume de sfânt. Maria o să fie un nume. Vor fi amândouă Maria. Aveam două pătuţuri de la sora mea, care are tot gemene. A apărut o ocazie, mi-a plăcut un proiect şi o să transform camera într-una de prinţese”, ne-a declarat Valentina Pelinel cu ceva timp în urmă.

Cristi Borcea are 9 copii

2-3-bd-5-2col.jpg

Borcea şi Pelinel mai au un băiat, Milan, 3 ani

Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România, care a locuit şi a făcut carieră peste Ocean. În anul 1999, Valentina Pelinel a câştigat concursul “Top Model România” şi astfel a reuşit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite.  A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu, de care a divorţat în 2014. Cunoscutul afacerist Cristi Borcea are nouă copii cu femeile care i-au devenit soţii. Trei cu Valentina,  doi cu Alina Vidican cu care a fost însurat cinci ani. El a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea din 1988 şi până în 2011, cu care are trei copii şi mai are un copil cu o avocată.

Loading...
 
 

Citește și

  • valentina pelinel

    Valentina Pelinel are prietene bune, care după nuntă, când au fost domnişoare de onoare, i-au făcut din nou o surpriză plăcută. Blondina, însărcinată în 8 luni, a fost surpinsă cu o petrecere pentru cele două fetiţe pe care urmează să le aducă în curând pe lume. Sâmbătă seara, amicele graviduţei i-au organizat aşa numita petrece baby-show-ul, eveniment importat de la americani, ce se face de obicei pentru a sărbători cu daruri viitoarea mămică şi bebeluşul din burtică.

  • cristi borcea, valentina pelinel, masina, apartament, gemeni, insarcinata

    Celebrul Cristian Borcea a vândut ştrandul pe care îl deţinea în Crângaşi, iar acum ”sparge” banii pe cadouri. A dat 100.000 de euro pe o maşină de lux pe care i-a dăruit-o soţiei, Valentina Pelinel, în cinstea faptului că îi va dărui fetiţe gemene. Iar asta nu e tot, se pare că pe lista de cumpărături se mai află şi un apartament de lux.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1