Pepe s-a afișat cu noua iubită și e foarte îndrăgostit. Cine e Yasmine Ody și cum l-a cunoscut pe solist

pepe-noua-iubita.jpeg

Pepe și Yasmine
foto: arhivă personală

La trei luni și jumătate de la divorț, Pepe iubește din nou! Latin-loverul a postat pe contul său de socializare filmulețe cu noua cucerire. Este vorba despre Yasmine Ody, o brunetă sexy, în vârstă de 26 de ani, fotomodel pentru Cătălin Botezatu și make-up artist. Cei doi se cunosc de patru ani. Culmea, l-a machiat pe Pepe pentru videoclipurile lui și seamănă foarte bine cu fosta soție a artistului!

În luna februarie, Pepe divorța de Raluca Pastramă după o căsnicie de opt ani. În tot acest timp, Raluca s-a ocupat de fetițe, de educația lor, de casă, iar Pepe a încercat să nu dispară nici el din peisaj, astfel încât micuțele să nu simtă prea acut această situație. Artistul a avut grijă, totodată, să nu se afișeze cu vreo domnișoară, deși exista cineva în viața lui.

yasmine_ody.jpg

Yasmine Ody este make-up artist
foto: Facebook

Pepe și noua iubită, sărutări în public

Iată însă că la trei luni și jumătate de la divorț, Pepe nu s-a mai ascuns cu viața lui privată și a scos-o pe noua sa cucerire în public. Mai precis, weekend-ul care tocmai a trecut, cel mai nou cuplu din showbiz și-a făcut apariția la o petrecere, într-un local de fițe din zona Herăstrău. Au venit însoțiți de câțiva prieteni, printre care și antrenorul lui Pepe, Alexandre Florescu și soția acestuia, așa că atmosfera a fost suficient de prietenoasă astfel încât Yasmine și Pepe să dea frâu liber sentimentelor și să nu le pese de gura lumii.

pepe-yasmine.jpg

Yasmine, în mașina lui Pepe
foto: Instagram

Potrivit imaginilor publicate de Cancan.ro, Pepe și Yasmine s-au ținut în brațe, s-au fotografiat și s-au sărutat cu foc, semn că dragostea dintre ei este mare și destul de serioasă, din moment ce Pepe a postat pe pagina sa de Instagram filmulețe cu dovada relației.

pepe-yasmine.jpg

Pepe și Yasmine au colaborat în 2017, pentru un videoclip
foto: Facebook

Yasmine l-a machiat pe Pepe pentru un videoclip din 2017

Yasmine are 26 de ani, este fotomodel și a făcut cursuri de machiaj la Academia Georgiana Codincă, așa că tânăra și-a deschis un salon de make-up în Giurgiu, dar oferă și ședințe de machiaj la domiciliul clientei/clientului, pe un preț de 100 de euro. Se pare că așa a reușit să îl cunoască pe Pepe. Însă nu se știu de ieri, de azi, ci de pe vremea când era însurat. Mai precis, din 2017, când l-a machiat pentru videoclipul piesei "Sentimente Intense", și se pare că tot atunci ar fi apărut și primele scântei. Pepe a făcut o postare atunci și a scris un mesaj laudativ la adresa fetei: "Yasmine Ody, ea este îngerul nostru păzitor în ceea ce privește felul în care arătăm în fața camerei, așa că merită din tot sufletul un mare mulțumesc", a scris Pepe pe pagina sa de Facebook în urmă cu patru ani.

Citește și:

Pepe divorțează de Raluca Pastramă după 8 ani de căsnicie. ”Ea a hotărât să pună capăt”

Oana Zăvoranu, tot adevărul despre divorțul de Pepe: „Nu-l mai iubeam, veneam acasă la 5 dimineața”

Pepe îi răspunde Oanei Zăvoranu: "E cea mai mare greșeală din viața mea. Vorbește prost, de ani de zile, din frustrare"

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1