Pepe a făcut pace cu Raluca Pastramă. „Va fi un divorț amiabil.” Cum rămâne cu acuzația de infidelitate

pepe-raluca_1.jpg

Raluca şi Pepe divorţează după 8 ani de căsnicie

În urmă cu două luni și jumătate Pepe arunca showbiz-ul în aer anunțând divorțul de soția sa Raluca Pastramă, după opt ani de mariaj. Inițial, cei doi au vrut să divorțeze pe cale amiabilă la notar, spre binele celor două fetițe pe care le au împreună. Ulterior însă, divorţul liniştit avea să se transforme practic într-un război, asta după ce Pepe a aflat că a fost „tradus” de Raluca cu un alt bărbat.

Pepe a depus, de altfel, în instanţă un document în care explică modul în care Raluca Pastramă i-a recunoscut că l-a înșelat cu un alt bărbat. Ce-i drept, ea a confirmat doar că a fost cu respectivul la munte şi că doar ar fi flirtat. De Sărbători însă, Pepe și Raluca au decis să depună armele și să facă pace de dragul fetițelor lor, Rosa și Maria. 

„Pentru mine 2020 nu a fost un an ușor. Au fost schimbari majore și sunt încă în viața mea. Am spus de la început că nu vor fi scandaluri între noi. Așa e, au fost mici derapaje. Ne-am întors însă în punctul de acum două luni și jumătate. E o despărțire amiabilă, așa cum am spus de la început. Nu au fost escapadele despre care s-a vorbit”, a declarat Pepe, invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Copiii celor doi au făcut Revelionul cu Pepe

Ca să nu mai existe motive de ceartă între ei, Raluca și-au împărțit copiii între ei de Sărăbători. „Pe 24 decembrie, de Crăciun, fetițele au fost la mine, iar pe 25 fetele au fost la Raluca. Revelionul l-au făcut mine, anul viitor poate vor fi la Raluca căci eu voi avea concert. Copiii nu trebuie luați nici de mamă, nici de tată. Eu am insistat să vorbesc cu Raluca și am reușit. Și ea și-a dorit același lucru, am stat de vorbă și am înțeles niște lucruri”, a mai spus Pepe.

Citește și:

Cine e Raluca Pastramă, femeia care i-a cerut divorțul lui Pepe. Corp de sirenă, diplomă de jurist, din familie bogată

Pepe: ”Nu mai e cale de împăcare”

Cât privește o posibilă împăcare între cei doi, artistul a lăsat să se înțeleagă că soția sa Raluca ar fi cea care și-ar dori divorțul. „Atât timp cât 50 la sută din varianta de sută la sută nu-și dorește, nu mai e cale de împăcare. Eu respect dorința fiecăruia. Puteam să bag mana în foc că nu mă despart toată viața de Raluca și uite că nu a fost așa. Eu sunt un tip hotărât. Dar e vorba despre copiii noștri, viața noastră, trebuie să fim alături de copiii noștri amândoi, trebuie să comunicăm între noi. Trebuie să ne lăsăm pe noi deoparte, să lăsăm frustrarea și orgoliile la o parte. Trebuie să avem o relație frumoasă de dragul copiilor. Chiar am reușit asta. Vorbesc zilnic cu Raluca”, a declarat artistul în aceeași emisiune. 

Aflați la finalul căsniciei, Pepe și Raluca vor avea de împărțit, la partaj, o avere care a fost evaluată la aproximativ 1,5 milioane de euro, formată din mai multe imobile și mașini de lux. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Vestea divorţului lui Pepe de Raluca Pastramă a venit ca o bombă în showbizz. Cei doi formau un cuplu frumos şi serios şi nu au dat niciodată de bănuit că ar avea probleme sau că lucrurile între ei nu stau aşa cum ar trebui. Contactat telefonic de Click! Pepe nu a dorit să facă mai multe comentarii decât ceea ce a spus deja pe canalul său de Youtube. “Nu dau alte declaraţii! Mulţumesc!”, a spus vedeta.

  • raluca pastrama sotie pepe plaja costumd e baie

    Raluca Pastramă nu-l aşteaptă pe Pepe să o ducă la mare. Ocupat până peste cap cu noua lui emisiune tv de la Antena 1, dar şi cu concerte, artistul i-a dat liber soţiei să fugă pe Litoral în compania prietenelor, iar ea s-a distrat pe cinste. Deşi a purtat ochelari mari de soare care îi acopereau bine chipul, bruneta nu avea cum să treacă neobservată, mai ales că slipul alb şi transparent i-a dat ceva de furcă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1