Patrik Cottet a câștigat semifinala iUmor

patrik_cottet-iumor.jpg

patrik cottet
Patrik Cottlet
Foto: Antena 1

Pentru prima oară în cele șapte sezoane de iUmor, show-ul a avut și o semifinală. În penultima ediţie, au intrat cei care au primit cele mai multe voturi în aplicația iUmor, dar nu au reușit să se claseze pe primul loc în preferințele publicului.

Patrik Cottet a câștigat semifinala și se va alătura celor 11 finaliști în lupta pentru marele premiu în valoare de 20.000 euro din data de 13 decembrie.

Opt concurenți au urcat vineri seară pe scena iUmor pentru a câștiga un loc în marea finală iUmor. Este vorba despre Arnaldo Mangini, cunoscut ca Mr. Bean, Alida Coman, Paul Mirea, Andrei Voicu, Costi Pucă, Adi Gheo, Patrik Cottet și Bogdan Sylar.

patrik_cottet-iumor2.jpg

patrik cottet iumor
Concurenţii din semifinala iUmor
Foto: Antena 1

Patrik Cottet, Arnaldo Mangini și Bogdan Sylar i-au convins pe cei trei jurați cu momentele pregătite pentru semifinală și au obținut 3 "Thumbs up". Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au fost nevoiți să aleagă câștigătorul semifinalei dintre cei trei concurenți, astfel Patrik a fost preferatul lor, ceea ce l-a trimis în marea finală.

Care sunt cei 12 finaliştii care se luptă pentru premiul de 20.000 de euro la iUmor

Cei 12 concurenți care se luptă pentru marele premiu iUmor sunt: Mukinka, Dan Țuțu, Silviu Gherman, Mario Lopez, George Țintă, Alex Șerban, Trupa HA-RAP, Adrian și Andrei, Eduard și Bianca, Cristian DeNis, Bogdan Călin și Patrik Cottet. În cadrul finalei iUmor, difuzate pe 13 decembrie, de la 20:00, la Antena 1, telespectatori vor putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin vot prin SMS la 1313 marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

 

Citeşte şi:

 

Cosmin Seleși, replici dure la adresa juraților iUmor: «Dragii mei, ma bucur că sunt aici, am foarte mari emoții!»

Schimbări radicale la „iUmor”. Uite cine pleacă din show!

 

Loading...

Citește și

  • Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au fost în fațã cu mai multe vedete, dar și cu persoane dragi lor, care au venit special pentru a-i lua la “roast”. Delia și Mihai au fost cei mai emoționați și rușinați deoarece ei au fost cei doi jurați care au primit «tratament special» chiar de la frații mai mici.

  • Numărul senzațional de stand-up pregătit de George Țintă i-a cucerit nu doar pe cei trei juraţi, ci şi pe telespectatorii iUmor, care, prin voturile lor din aplicaţia iUmor l-au trimis direct în marea finalã a acestui sezon.