Cosmin Seleși, replici dure la adresa juraților iUmor: «Dragii mei, ma bucur că sunt aici, am foarte mari emoții!»

cosmin_selesi-iumor2.jpg

Cosmin Seleși vine la iUmor să-i ia la roast pe jurați
Citeste tot despre: 

Cosmin Seleși, prezentatorul emisiunii Te Cunosc de Undeva!, este invitatul special din cel mai nou episod iUmor! Fără milă, vedeta a venit să ia juriul iUmor la „roast”, dar a arătat că nu are nicio reținere să se ia nici de colegii din show-ul pe care îl prezintă.

Seleși a arătat că are simțul umorului foarte dezvoltat, așa că a început cu o glumă la adresa lui: “Dragii mei, mã bucur că sunt aici, am foarte mari emoții! În seara asta o să fiu mai diferit, nu o să fiu foarte amuzant pentru că nu aveți prompter, iar eu sunt obișnuit cu el!”. Delia, Mihai Bendeac și Cheloo nu au scăpat de răutățile pregătite de invitat, dar nici prezentatorii, Dan Badea și Șerban Copoț, nu au fost uitați!

La sfârșitul momentului, Cheloo a propus să facă toți o poză, ca să aibă ca amintire momentul de la iUmor: “Am dori să facem o poza toți! L-am cunoscut personal pe Cosmin Seleși, mi se pare un băiat foarte de treabă, foarte simpatic, de bun simț, nu l-am tratat ca pe un invitat pentru că este mult prea familiar în acest trust. Ne bucurăm că nu ne-a indispus!

cosmin_selesi-iumor.jpg

Jurații de la iUmor vor avea o surpriză de zile mari

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Loading...
 
 

Citește și

  • Cosmin Seleși și Cătălin Bugean

    Cosmin Seleși, prezentatorul show-ului “Te cunosc de undeva!”, emisiune care va reveni, în curând, la Antena 1, și Cătălin Bugean, regizorul acestei producții, au suportat la începutul săptămânii câte o intervenție chirurgicală. Cei doi s-au operat de deviație de sept la același spital și în aceeași zi și au împărțit aceeași rezervă.

  • Să îi fi dat greutățile probelor din Asia bătăi de cap sau de vină de a fost mâncarea mult prea puțină sau mult prea...condimentată? Cert este că prezentatorul TV Cosmin Seleși pare schimbat după experieța emisiunii „Asia Express”, la care a fost nevoit să renunțe, din păcate, din cauza unei accidentări la picior. Iată cum a fost surprins de fotoreporterii Click!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1