Paradisul plăcerilor acasă la Mihaela Rădulescu. Uite cum dansează sexy pentru Felix!

mihaela-radulescu-sexy.png

mihaela radulescu sexy
Mihaela Rădulescu spune că i-ar fi jenă să apară aproape goală la "Ferma". Pe Instagram iată că are mai mult curaj
foto: arhivă personală

Mihaela Rădulescu (49 de ani) a dovedit că nu are inhibiţii de nici un fel, iar relaţia amoroasă cu austriacul Felix Baumgartner (49 de ani) i-a scos şi mai mult la iveală sexualitatea şi senzualitatea. Cei doi se potrivesc de minune şi în pat, după cum spune Mihaela, dar şi în viaţa publică. Recent, diva ne-a arătat cum ţine vie flacăra pasiunii.

În 2016, Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner au băgat bani grei în noua lor locuinţă din Monaco, o vilă splendidă, de pe tarasa căreia se vede coasta mediteraneană. Iar senzuala Mihaela a făcut din acel locşor un adevărat paradis al plăcerilor. A decorat cu obiecte inedite, multe cu tentă sexuală, a atârnat nuduri pe pereţi, şi-a pus pantofii sexy pe rafturile din bibliotecă, dimineaţa găteşte micul dejun “îmbrăcată” doar în chiloţi, iar în vacanţe face baie goală, în piscină.

Recent, chiar în prima zi a anului, Felix Baumgartner ne-a mai arătat o bucăţică din intimitatea lui cu Mihaela. Sportivul austriac de Cartea Recordurilor şi-a filmat iubita dansând sexy în faţa lui, prefăcându-se că are în mână o chitară. Mihaela are mişcările la ea, iar mesajele de felicitare au curs pe Instagram, acolo unde Felix a postat filmuleţul. “Iubita mea. Mihaela îşi face deja încălzirea pentru 2019. Voi? 2019 va fi anul nostru”, a scris Felix. „O iubesc pe prietena ta”, „Este absolut fantastică”, “Nebună, dar frumoasă”, “O iubesc, este sexy”, “Hai, Felix, 2019 să fie anul în care vă veți căsători”, au fost doar câteva dintre mesajele pe care austriacul le-a primit, pe Instagram, din partea prietenilor.

Acasă la Mihaela Rădulescu. Mobilă “porno”, veioză-pistol și pantofi în bibliotecă

La Mihaela Rădulescu, erotismul dă pe dinafară: adoră să se pozeze goală, să vorbească şi să scrie despre sex, iubire şi bărbaţi. Face gesturi controversate , iar la Monaco trăieşte într-un “cuibuşor” care invită la păcate: în fiecare colţişor al vilei există picturi nud, statui cu femei goale, covorul are sâni şi păr pubian iar scaunul are fese.

Are și o veioza-pistol, semnată Philippe Stark, care costă 1.200 de euro, iar pantofii cu toc cui, pe care vedeta îi ţine în bibliotecă, sunt nişte exemplare superbe, de 700 de euro perechea. La ferestre, diva are două rochiţe, strânse în talie cu cordon, iar într-o altă cameră a optat pentru perdele din dantelă neagră. 

Loading...