Ozana Barabancea s-a operat din nou! Vedeta vrea să arate iar ca în liceu

ozana-barabancea-noua-interventie-estetica.jpg

Ozana Barabancea a ajuns din nou pe masa de operație
Foto Instagram

Chiar și după ce a reușit să scape de toate kilogramele nedorite, Ozana nu renunță încă la ajutorul venit din partea medicilor esteticieni. Artista și-a propus să arate din nou ca în perioada adolescenței și nimeni nu o poate impiedica să-și urmeze visul. Pentru a se putea simți cu adevărat bine în propria piele, vedeta a decis să facă din nou o vizită în cabinetul medicului, de data aceasta pentru o remodelare de bust.

Ozana Barabancea a reușit să slăbească semnificativ, în urma unei operații de micșorare a stomacului. După ce cântarul a început să arate cu 40 de kilograme mai puțin și Ozana putea să împrumute chiar și rochiile fiicei ei, Gloria, cântăreața a început să se simtă excelent în propria piele, obișnuindu-se cu suplețea corpului său, astfel încât nu-și mai poate imagina viața de dinainte de operație.

Ozana Barabancea, o nouă intervenție estetică

Vedeta a apelat la mai multe intervenții chirurgicale, de-a lungul timpului, însă își mai dorea câteva mici ajustări, așa că a făcut din nou o vizită în cabinetul doctorului. Ozana a avut parte de o nouă intervenție la nivelul sânilor, dezvăluind că în prezent se poate bucura de bustul cu care se mândrea odinioară în liceu.

Artista a oferit publicității și o fotografie prin intermediul căreia și-a anunțat prietenii în legătură cu noul look pe care îl va afișa de acum în colo.

„Cea mai frumoasă! Operația a reușit! Sunt mai frumoasă decât prevede legea! Atenție, nu răspund la provocari! Pe rând, nu toți odată!”, a scris Ozana pe rețelele de socializare, într-o notă amuzantă.

ozana-barabancea-opeatie-sani.jpg

Ozana Barabancea și-a remodelat bustul
Foto Facebook

„Bustul meu a ajuns la dimensiunile din liceu! Mi-am dat seama că remodelarea lor prin chirurgia estetică este artă, măiestrie și știință ! Doamna doctor mi-a demonstrat o încă o dată, când în tăcere mă desena și măsura distanțele pentru a realiza noua formă! Sunt fascinată! Sunt încă sub șoc! Sunt atât de fericită că am redevenit tânără, feminină și finuță! De la 128 de kg, unde de abia încăpeam în ecran, am ajuns o finețe de femeie. Mulțumesc! Eu sunt cel mai bun exemplu de întinerire la aproape 50 de ani !”, a mai adăugat cântăreața.

Ozana își dorește o siluetă perfectă

Chiar și după ce a ajuns la greutatea mult visată, Ozana Barabancea a considerat că mai are nevoie de câteva „ajustări” pentru a se simți minunat în propria piele. „Doctorul mi-a spus că o să arăt ca în liceu. Trei luni am negociat cu mine. Am făcut trei operaţii în una: spate, burtă şi blefaroplastie. Mai vreau sânii şi coapsele, unii spun că am am un nas urât, eu nu cred, dar dacă e nevoie îl operez şi pe ăsta”, mărturisea Ozana Baranacea în cadrul emisiunii „Acces Direct”, în urmă cu ceva vreme.

Loading...

Citește și

  • ozana barabancea copii andrew gloria

    Ozana Barabancea (49 de ani) are motive de mândrie. Nu doar din punct de vedere al carierei, ci mai ales datorită celor doi copii ai săi, Andrew și Gloria. În 12 decembrie, jurata de la "Te cunosc de undeva" a dezvăluit că fiul său împlinește 18 ani, motiv de mare sărbătoare în familie.

  • ozana barabancea

    Jurata de la „Te cunosc de undeva” (Antena 1) s-a transformat spectaculos după ce şi-a micșorat chirurgical stomacul. Ozana Barabancea a reușit în doar un an să scape de peste 60 de kilograme şi să-şi schimbe radical stilul de viaţă. Soprana învaţă acum să se menţină la greutatea ideală şi urmează să-i ajute şi pe alţii să-și schimbe viața.