Ozana Barabancea, mărturii despre forma fizică din trecut: «Doamne, cum am putut?»

ozana_barabancea_11111111111.jpg

Ozana Barbancea arată incredibil după ce a slăbit
Foto Instagram

Cântăreața Ozana Barabancea a reușit să slăbească semnificativ, în urma unei operații de micșorare a stomacului. Cum nu avea suficientă voință pentru a se apuca de sport sau de diete, intervenția chirurgicală a fost singura soluție salvatoare pentru solistă, în lupta cu kilogramele în plus, care o deranjau.

În prezent, Ozana cântărește în jur de 72 de kilograme, după ce a reușit să dea jos „surplusul” de alte 40. Acest lucru nu poate însemna decât că artista cântărea, în trecut, peste 100 de kilograme. Privind retrospectiv și analizându-și forma fizică, Ozana a mărturisit că nu se mai identifică absolut deloc cu acea „siluetă” din trecut, obișnuindu-se cu suplețea ei din prezent. 

Comentând aceste aspecte cu care s-a confruntat, cântăreața a povestit și câteva detalii mai puțin plăcute, de pe vremea când greutatea o împiedica să întreprindă chiar și cele mai firești și simple activități. De asemenea, vedeta s-a declarat deranjată de aspectul ei din trecut, mărturisind că atunci când privește pozele vechi care o înfățișează, se gândește cum s-a putut complace atât de mult timp în acea situație. 

ozana_barabancea_2.jpg

ozana barabancea,
Așa arată în prezent Ozana Barabancea, care a reușit să slăbească în jur de 40 de kilograme
Foto Instagram

„Grăsimea și obezitatea nu sunt lucruri facile pentru mersul bun al vieții noastre. Te miști mai greu, te izolezi, ai un alt psihic. Eu sunt o persoană activă și am făcut această operație pentru a fi utilă semenilor mei. Vreau să fiu și soacră, vreau să fiu și bunică. Eu acum am și un nou proiect, dirijez. După spectacol eram pur și simplu terminată. Mi s-a întâmplat să-mi scape partitura pe jos, fiind foarte grasă nu am putut să mă aplec. A fost moment de tensiune intimă. Ele nici nu știau că am pățit treaba asta. Este bine să nu fim grași. Când eram grasă nu voiam să aud nici de sport, nici de un nutriționist. Refuzam categoric și ziceam cine mă place mă place așa cum sunt. Asta e o tâmpenie. Dacă văd pozele de acum un an sau doi, mă întreb «Doamne, cum am putut?»”, a mărturisit Ozana Barabancea, pentru revista Viva

ozana_barabancea_in_trecut.jpg

Așa arăta în trecut Ozana Barabancea. Artista cântărea peste 100 de kilograme
Foto: Arhivă Click

În aceeși notă, artista a susținut, acum ceva timp, că dorește să revină la silueta pe care o avea în liceu. Face și demersuri în acest sens, cum ar fi activități fizice, însă curele de slăbire ies complet din calcul. Ozana și-a dat seama că secretul unei vieți active și sănătoase este sportul, iar dacă activitatea fizică este inclusă în program, poți mânca absolut orice dorești, fără să te mai gândești la acumularea de kilograme. „Am reuşit să slăbesc, acum trebuie să mă menţin, nu e uşor. Am slăbit 38 de kilograme în 7 luni şi jumătate, mai am de dat jos şase kilograme pentru a reveni la silueta din liceu. Nu am reuşit să slăbesc prin diete, probabil nu am avut destul de multă voinţă. Trebuie să fac obligatoriu sport.(..) Mănânc orice, mănânc să mă hrănesc, în jur de 100 de grame la masă”, a declarat în urmă cu ceva timp Ozana, pentru Antena Stars

Loading...

Citește și