Olimpia Melinte a născut o fetiță! Actrița din serialul „Vlad”: „O iubesc până la cer și înapoi!”

olimpia-melinte-gravida.jpg

olimpia melinte insarcinata
Olimpia Melinte a născut în noaptea de miercuri spre joi o fetiță perfect sănătoasă
foto: arhiva personală/Instagram

Olimpia Melinte (34 de ani) e în culmea fericirii! Actrița din serialul „Vlad” a adus pe lume joi, 22 aprilie, în jurul orei 4 dimineața, o fetiță perfect sănătoasă. Mămica a împărtășit vestea fanilor ei de pe Instagram, postând o poză sugestivă cu degețele micuței Ingrid, sub care a scris un mesaj emoționant: ”O iubesc până la cer și înapoi!”.

„La 4 și 27 de minute s-a născut Ingrid și este absolut perfectă. A fost ușor, a fost o naștere foarte simplă, iar eu mă simt foarte foarte bine. Am pus-o la sân încă din primele minute. La mine prima sarcină a fost foarte complicată, însă acum a fost totul simplu, natural și frumos”, a spus Olimpia Melinte, pentru Viva.

olimpia-melinte-fetita-ingrid.jpg

olimpia melinte tine mana bebelusului ei
Aceasta este prima imagine publicată de Olimpia Melinte după ce a născut
foto: arhiva personală/Instagram

 

Actrița s-a internat miercuri dimineață, 21 aprilie, la spital, după ce au început contracțiile. “Ultima poză în varianta asta. 9 luni am stat împreună și ne așteaptă o viață înainte. Am atâtea emoții, că nu-mi mai încap în piele de fericire. De aseară au început contracțiile și în dimineața asta m-am internat. Știu că ați fost alături de noi în toată aventura asta minunată și vă mulțumim! Să ne țineți pumnii!” ,a scris actrița pe contul de socializare, în dreptul unei poze cu ea gravidă. Actrița și soțul ei mai au împreună un băiețel, Sasha, în vârstă de 6 ani.

Loading...