Olimpia Melinte va deveni mamă pentru a doua oară: «Acest bebeluș mi-a adus speranța că, totuși, va fi bine»

18_olimpia-poza-2-bun-foto-dreapta.jpg

olimpia melinte
Olimpia Melinte este însărcinată din nou
Sursă foto: Arhivă Click!

Actrița Olimpia Melinte, în vârstă de 33 de ani, este însărcinată pentru a doua oară. Ea a acordat un interviu revistei Viva! în care a vorbit despre pandemie, proiecte amânate, dar și despre bucuria resimită la gândul ca va deveni mamă din nou.

Interpreta Elizei Dragomir din serialul "Vlad", actrița Olimpia Melinte (33 de ani), s-a văzut nevoită să se retragă acasă din cauza pandemiei de coronavirus. În ciuda faptului că multe dintre proiecte au fost anulate sau amânate, actrița are un motiv întemeiat de bucurie. Ea va deveni mamă pentru a doua oară. 

Actrița a dezvăluit, într-un interviu acordat publicației Viva! că pandemia i-a dat planurile peste cap și au împiedicat-o să se bucure din plin de lucrurile bune din viața sa. Cu toate acestea, bebelușul care urmează să vină pe lume îi oferă garanția ca totul va fi bine în cele din urmă. 

olimpia-melinte_1.jpg

olimpia melinte
Olimpia Melinte și soțul ei, Luca Constantin, vor deveni părinți pentru a doua oară
Sursă foto: Arhivă Click!

“A fost o perioadă grea, în care m-am luptat și cu grijile, și cu decepțiile profesionale, care au intervenit în urma restricțiilor de călătorie, și cu multe alte neîmpliniri care au derivat cumva din problemele cu care se confruntă societatea. Dar acest bebeluș, care crește acum în mine, mi-a adus liniștea și echilibrul de care aveam nevoie și speranța că, totuși, mai devreme sau mai târziu, va fi bine. Primele trei luni mi-au dat mari bătăi de cap. Îmi părea așa de rău că nu mă puteam bucura realmente de ceea ce mi se întâmplă", a povestit Olimpia. 

olimpia-melinte-fiu.jpg

olimpia melinte
Olimpia este mama unui băiețel de șase ani pe nume Sasha
Sursă foto: Arhivă personală

 

Citește și: 

EXCLUSIV. Ce familie superbă are Olimpia Melinte! Primele declarații despre oprirea serialului "Vlad"

Actorii din «Vlad» au revenit la filmări. Imagini de pe platouri, după 3 luni de pauză

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1