Oana Zăvoranu demonstrează că nu are operații estetice: «Vă contrazic. Sunt 100% naturală»

oana_zavoranu_0.jpg

Oana Zăvoranu le dă o lecție femeilor despre frumusețe
Foto Instagram

Oana Zăvoranu le dă o lecție tuturor femeilor. Vedeta a publicat o fotografie pe rețelele de socializare prin care le-a demonstrat prietenilor virtuali că nu are operații estetice și că este naturală. Nu este pentru prima dată când ea face acest lucru, de-a lungul timpului, Oana Zăvoranu a publicat mai multe mesaje pe rețelele de socializare în care a atacat mai multe vedete din România.

Oana Zăvoranu nu se oprește din inițiativa ei de a schimba percepția femeilor asupra frumusețe și cum pot face să și-o mențină pe cea naturală. Vedeta a explicat că este 100% naturală și nu are de gând să-și facă operații estetice.

„Da, știu că multe și mulți or să spună că poza este de ‘pitzy’, dar vă contrazic. Eu sunt 100% naturală, nu îmi țugui buzele, nu îmi arăt bucile fake, nu am gheare roșii anti-spălare, costumul e ‘vero de la mama lui’ nu fake, mușchii sunt ăia pe care îi am de la schi, pentru că eu fac zeroooo sport... deci am noroc, iar mâncarea este una total inversă decât aia de vă învață pe voi influencerele MY ASS... care arătă multe ca niște chifle... și vă învață să mâncați brocooli și avocado până vă vine acru în gură... și apă plată cu lămâie până vomitați!” a fost o parte din mesajul postat de Oana Zăvoranu.

Loading...

Citește și