Oana Sîrbu, confesiuni sfâșietoare la un an de la moartea mamei: "O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut"

oana-sarbu-prima.png

Oana Sîrbu, invitată în emisiunea lui Cristi Brancu
foto: captură Prima TV

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Pandemia a pus-o la pământ pe Oana Sîrbu (53 de ani). Anul 2020 i-a răpit vedetei cele mai dragi ființe din viața ei. Mama sa, Ioana, s-a prăpădit după o lungă suferință, iar mătușa ei, care îi era și nașă de botez, a decedat și ea. Tatăl solistei a ajuns și el la începutul pandemiei la spital, iar Oana s-a infectat anul acesta cu Covid-19, chiar de Paște.

Oana Sîrbu a trecut dintr-o dramă într-alta în timpul pandemiei de coronavirus. Familia ei a fost crunt lovită în această perioadă, când persoane dragi solistei aveau să părăsească această lume. „Tata are 86 de ani, este bine acum, am rămas doar cu el. Anul trecut a măturat un val de oameni dragi din familia mea. Un val de oameni trecuți de prima tinerețe. Am fost foarte legată de părinții mei, chiar dacă ei nu m-au lăsat să cânt. Am un frate mai mare cu 10 ani decât mine”, s-a confesat Oana, la Prima TV.

oana-sarbu-parinti.jpg

Oana Sîrbu, alături de părinții ei
foto: Facebook

Oana Sîrbu: "Am pierdut-o pe ultima soră a mamei"

Primul care a a avut probleme grave de sănătate a fost tatăl vedetei, Romulus Sîrbu, care a ajuns la spital. „Tata a avut la începutul pandemiei o problemă și a trebuit să-l internez o zi și a fost foarte trist. Nu m-au lăsat să intru acolo, noroc că l-am luat a doua zi. S-a dezechilibrat, a căzut, a avut o contuzie și a trebuit să fie internat pentru a fi ținut sub supraveghere”, a povestit Oana Sîrbu.

Apoi o tragedie avea să lovească familia Oanei Sîrbu: moartea mătușii sale, cea care îi era și nașă de botez. „Am pierdut-o pe ultima soră a mamei dintre cele trei. Este vorba despre nașa mea de botez. În ultimele zile de viață, am dus-o la un cămin și nu am putut să mergem să o vizităm, pentru că s-a intrat în carantină. M-am gândit și mă gândesc des și acum ce a simțit ea în ultimele momente, când noi practic nu am mai putut s-o vedem”, i-a povestit Oana Sârbu, lui Cristi Brancu, la "Exclusiv VIP".

"Pe mama o văd peste tot. Comunic cu ea în altă dimensiune"

Anul trecut, în august, Oana Sîrbu avea să piardă însă cea mai dragă ființă din lume, pe mama ei, care era suferindă de mai multă vreme. Deși a trecut aproape un an de la decesul mamei sale, Ioana, Oana nu poate trece peste această pierdere imensă. „Problemele cu ea au început în urmă cu câțiva ani, vârsta și-a spus practic cuvântul. Am ajutat cât am putut pe partea medicală. Anul acesta, în august, se face un an de când mama a murit. O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic, împlinea 87 de ani. Eu nu pot să vorbesc despre mama. O văd în fața mea, în spatele meu zâmbind, râzând, în cele mai frumoase haine ale ei. Am și eu acasă câteva haine de-ale ei. O văd și în mutra fratelui meu, care seamănă leit cu ea! E acolo încontinuu! Comunic în altă dimensiune cu ea”, a povestit, cu lacrimi în ochi, solista.

Citește și:

Așa arată dragostea adevărată! Părinţii Oanei Sârbu sunt împreună de 69 de ani

Oana Sârbu a avut Covid: "12 minute, atât am dat masca jos, și asta a fost. Am tras o spaimă mare"

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5