Oana Roman, reproș dur pentru Petre Roman: «Tata a uitat de mine, de ziua mea, de ziua Isei, de Crăciun»

cc-oanapetre_roman.jpg

oana roman petre roman
Oana și Petre Roman, în 2006, pe vremea când familia era unită și fericită
foto: Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Oana Roman încheie un an bun, în care a bifat multe realizări, însă nimeni și nimic nu poate înlocui dragostea și atenția părinților. Vedeta nu a mai putut rezista și și-a deschis sufletul în fața prietenilor virtuali, dezvăluind că relația ei cu Petre Roman (73 de ani) este aproape inexistentă. "Tata a uitat de mine".

Oana Roman are 43 de ani, dar suferă ca un copil în lipsa tatălui, cu care, spune ea, nu mai are o relație apropiată. De altfel, distanța se pare că a fost impusă chiar de către fostul premier, care pare absorbit total de noua familie, pe care și-a întemeiat-o după divorțul de Mioara Roman, din 2007, după 34 de ani de căsnicie. Internată în spital cu fiica ei, Isabela, diagnosticată cu gripă, Oana Roman a avut timp să reflecteze asupra lucrurilor personale și a decis să spună ce o macină cel mai mult. 

"Stând în spital și apoi în casă, fără să am vreo preocupare, am făcut un bilanț. A fost un an mai bun. M-am transformat fizic în bine, am o casă nouă, am un proiect profesional, am câștigat noi prieteni, m-am maturizat cumva. Am pierdut lucruri de care, probabil, nu aveam nevoie. Am o singură lipsă majoră!", a scris Oana, după care și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai mare durere a ei.

Oana Roman, despre tatăl ei: "Pentru el, eu nu prea mai exist"

"Tata a uitat de mine anul ăsta. Și de ziua Isei, și de ziua mea și, mai ales, de Crăciun! Și la 43 de ani tot copilul lui sunt. Un semn sau un cadou oricât de neînsemnat ar fi contat mult, mai ales pentru Isa! Știu, o să spună lumea că lucrurile astea nu se spun public, dar măcar să nu mai creadă nimeni că sunt fata lui tata! Eu tot îl iubesc, chiar dacă pentru el eu nu prea mai exist", a scris Oana Roman pe Instagram. 

petre-roman-silvuia-chifiriuc-si-fiul-lor.jpg

Petre Roman poartă tot timpul ținute colorate și la modă
Petre Roman poartă tot timpul ținute colorate și la modă

Anul acesta, Petre Roman și artista Silvia Chifiriuc au împlinit 10 ani de căsnicie. Au împreună un băiețel superb, Petrus, în vârstă de 10 ani. 

Mesajul Silviei Chifiriuc de ziua lui Petre Roman

Pe 22 iulie, Silvia Chifiriuc (48 de ani) și Petre Roman au sărbătorit zece ani de căsnicie, dar și ziua lui de naștere. Iată ce mesaj romantic i-a scris solista pe Facebook: ”Este ziua ta, dragostea mea! S-au împlinit zece ani de căsătorie și peste zece ani de iubire! Îți mulțumesc pentru felul în care ai știut întotdeauna să mă faci să mă simt femeia ta iubită! Mulțumesc părinților tăi pentru că au adus pe lume un băiat reușit, deștept, educat, manierat cu suflet extraordinar de bun, sensibil, iubitor care pe mine mă face foarte fericită. Mulțumesc că ai apărut în viața mea, că exiști în viața mea, că m-ai făcut să trăiesc acest sentiment de a fi mamă. Sunt o mamă  împlinită și o femeie fericită  alături de băieții mei. Mulțumesc Doamne!”.

Citește și:

Șoc! Cum s-a transformat Petre Roman de dragul soției tinerele! Haine de adolescent și siluetă silfidă

Mioara Roman: «Petre a uitat de mine pentru că nu-l lasă nevasta să mă sune»

catinca-petre-roman.png

catinca roman
Și sora Oanei, Catinca, a simțit distnțarea lui Petre Roman încă din 2007
foto: Click!

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Chiar dacă a divorțat de Mioara, Petre Roman a menținut relația cu fiica lui. A fost prezent atunci când Oana a îmbrăcat rochia de mireasă și și-a botezat fetița, însă a păstrat distanța în ceea ce privește relația acesteai cu soțul, Marius Elisei.

  • oana roman catinca zilahy

    Fostul premier a fost un părinte exigent cu fiica sa, Oana, dar nu şi cu Catinca, fiica Mioarei provenită dintr-o altă relaţie. Nu de puţine ori, Oana Roman s-a plâns că tatăl ei nu a sprijinit-o suficient pentru a-şi face o carieră şi nici din punct de vedere financiar nu i-ar fi fost de prea mare ajutor. Cu fata Mioarei Roman, Catina Zilahy, fostul om politic s-a purtat cu mănuşi.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5