Oana Roman i-a pus la punct pe critici! Reacția acidă a vedetei după ce a fost atacată pe internet

oana-roman.jpg

oana roman
Oana Roman nu mai suportă autoizolarea și îi este dor de viața pe care o avea înainte de pandemia COVID-19
Foto Arhivă personală
Citeste tot despre: 

Oana Roman, în vârstă de 44 de ani, este una dintre cele mai active vedete în mediul virtual. Adesea, ea încarcă fotografii cu ea și membrii familiei pentru a-i ține la curent pe fani. Așa cum era de așteptat, nu primește doar comentarii pozitive, însă Oana a învățat să gestioneze situațiile mai puțin plăcute. Ultima fotografie încărcată de vedetă a primit multe laude, dar și critici. Iată răspunsul oferit de către Oana celor care îi adresează comentarii nepotrivite!

Oana Roman, precum toți ceilalți dintre noi, a fost nevoită să rămână în casă pe perioada pandemiei de coronavirus și să limiteze ieșirile. Cu toate că o parte dintre activitățile sale au fost amânate, iar unele proiect se află în așteptare, Oana Roman nu a renunțat să interacționeze zilnic, în spațiul virtual cu urmăritorii săi. Recent, ea a distribuit o fotografie în care poară o pijama sexy, de culoare roșie.

oana-roman-in-pijama.jpg

oana roman in pijama rosie
Fotografia încărcată de Oana a stârnit controverse în rândul admiratorilor
Foto Arhivă personală

Unii dintre internauți au complimentat-o pentru felul în care arată, însă au existat și critici care nu au menajat-o deloc pe vedetă. Oana nu a stat prea mult pe gânduri și i-a răspuns cu aceeași monedă unei doamne care a avut curajul să critice modul în care arată picioarele vedetei. "Femeie, ești urâtă rău la suflet și cu ceva probleme mentale dacă poți să scrii așa ceva. Îți recomand terapie și interdicția de a mai bate câmpii în public. Oi avea eu picioare urâte, după mintea ta, dar nu cred că tu realizezi dimenisiunea urâțeniei sufletului tău", a fost replica acidă a Oanei. 

Oana și-a sărbătorit ziua de naștere acasă

oana-roman.png

oana roman
Foto Arhivă personală

Dacă odinioară Oana obișnuia să sărbătorească într-o manieră grandioasă ziua de naștere, organizând petreceri care semănau cu cele de nuntă, iată că anul acesta a fost nevoită se se limiteze la o aniversare petrecută într-o manieră restrânsă, alături de cei din familie. Anul acesta și-a aniversat cei 44 de ani în vila din Pipera, cu tort, îmbrăcată casual și alături de câteva persoane dragi. 

Loading...
 
 

Citește și

  • oana roman

    Oana Roman (43 de ani) arată mai bine ca niciodată, a slăbit opt kilograme și a pierdut mai mulți centimetri în talie, în urma unor tratamente la o clinică din Pitești. Noua siluetă, dar și datoriile acumulate în ultima vreme au determinat-o pe vedetă să recurgă la un gest radical. Își vinde rochiile.

  • Oana Roman, la fel ca multe vedete, dar și mulți alți oameni, resimte pierderile cauzare de pandemia coronavirus. Astfel că, printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, soția lui Marius Elisei a explicat cum este afectată financiar de acest virus.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1