Oana Roman nu mai suportă autoizolarea: «Nu sunt făcută să fiu casnică»!

oana-roman-sexy_0.jpg

oana roman
Oana Roman nu mai suportă autoizolarea și îi este dor de viața pe care o avea înainte de pandemia COVID-19
Foto Arhivă personală

Oana Roman (44) respectă regulile prevăzute în interiorul Ordonanţelor Militare şi Stării de Urgenţă, însă suportă cu dificultate autoizolarea. Fiica politicianului Petre Roman este izolată la domiciliu alături de soţul ei, mama Mioara Roman şi fiică, însă atmosfera de familie se pare că nu o ajută să se relaxeze, din contră, îi creează o stare de disconfort pe care cu greu o mai poate tolera.

Oana Roman se află în autoizolare la domiciliu alături de familia sa, însă se gândeşte cu drag şi nerpbdare la zilele în care va putea fi din nou liberă în adevăratul sens al cuvântului. Veddetei îi este dor de plimbările prin parc, de magazine şi de relaxare, cel puţin pentru câteva ore, departe de treburile casnice şi interacţiunea cu membrii familiei. Ea şi-a exprimat dorința arzătoare de a pleca în vacanță de îndată ce cosmarul COVID-19 va ajunge la final. În stilul caracteristic, Oana a vorbit liber și fără ocolișuri despre lucrurile care o deranjează cel mai mult în perioada autoizolării. 

Oana Roman nu mai suportă autoizoalrea 

oana-roman-familie.jpg

oana roman alaturi de familie
Oana Roman se află în autoizolare alături de Marius Elisei, fetița lor și mama sa, Mioara Roman
Foto Arhivă personală

“Nu mai vreau să fac curat. Și nu mai vreau să stau închisă în casă. Vreau la mare, vreau la munte, vreau să plec singură câteva zile, să nu mai trebuiască să fac nimic pentru nimeni! Nu sunt făcută să fiu casnică!”, a scris Oana Roman pe Instagram. Din nefericire pentru ea, vremurile în care va putea face ce și-a propus în rândurile anterioare încă sunt departe. Abia după 15 mai o parte dinte restricții vor fi ridicata, iar oamenii vor avea posibilitatea să circule fără a vi nevoiți să completeze o declarație, însă acest lucru nu înseamnă că regulile de distanțare sociale vor putea fi trecute cu vederea. 

Oana și-a sărbătorit ziua de naștere acasă

oana-roman.png

oana roman
Oana Roman a împlinit 44 de ani pe 13 aprilie
Foto Instagram

Dacă odinioară Oana obișnuia să sărbătorească într-o manieră grandioasă ziua de naștere, organizând petreceri care semănau cu cele de nuntă, iată că anul acesta a fost nevoită se se limiteze la o aniversare petrecută într-o manieră restrânsă, alături de cei din familie. Anul acesta și-a aniversat cei 44 de ani în vila din Pipera, cu tort, îmbrăcată casual și alături de câteva persoane dragi. 

 

Citește și

VIDEO Oana Roman a împlinit 44 de ani. Cum a arătat petrecerea restrânsă, în familie

Oana Roman și-a scos de la suflet și sora, după ce a rupt relația cu tatăl ei

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1