Mioara Roman: «Am mari probleme de sănătate şi nu e nimeni lângă mine!»

12-13-vedete-2-col-mioara-roman.jpg

Mioara Roman a fost căsătorită timp de 11 ani cu Petre Roman
foto: Click!
Citeste tot despre: 

Mioara Roman (72 de ani) trece prin momente de cumpănă în această perioadă! Fosta soţie a lui Petre Roman a ajuns, zilele trecute, la spital, din cauza unor probleme medicale.

“Am 78 de ani, ce să mai aştept? Tocmai ce am ieşit din spital, am fost internată trei zile. Mai exact cu circulaţia, mi se umflă gleznele. Mă supără picioarele, am un pic din toate. Acum sunt singură acasă, nu este nimeni lângă mine, dar duminica trecută au venit Oana, fiica mea, şi nepoata Calina, în vizită”, a declarat Mioara Roman pentru Click! Profesoara de limba arabă a trecut prin mari necazuri în ultima vreme. A pierdut procesul cu RA-APPS (n.r-Regia Autonomă– Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat), pentru restanţele de sute de mii de euro, iar hoţii  i-au furat pensia şi adidaşii. 

Loading...

Citește și

  • A împlinit 78 de ani, săptămâna trecută, însă Mioarei Roman numai de petrecere nu i-a ars, căci portofelul îi este aproape gol din cauza datoriilor mai vechi pentru vila de protocol în care a locuit cu fostul ei soț, Petre Roman. Ea ne-a mărturisit că dacă n-ar beneficia de ajutorul fiicelor sale, Catinca și Oana, ar muri de foame.

  • A împlinit de curând 77 de ani, dar, în loc să-şi ducă liniştită vârsta, Mioara Roman are umerii împovăraţi de griji. Şi asta pentru că după 52 de ani de muncă are o pensie prea mică pentru a-şi plăti chiria şi medicamentele. Şi-a vândut aurul, însă acum fosta nevastă a lui Petre Roman e nevoită să predea în continuare la facultate.